...

Nytt format för HI-TECH BUILDING 2023

Kära vänner, vi är glada att kunna dela med oss av den senaste informationen om HI-TECH BUILDING 2023, som år efter år samlar de bästa projekten inom automation, ledande tillverkare och installatörer!

image_2

I år väntar ett nytt storskaligt format på evenemanget, eftersom alla stora utställningar om ny teknik kommer att samlas under ett tak: Hi-Tech Building, ProIntegration Tech-utställningen om audio-video, informations- och kommunikationsteknik och systemintegration samt Hi-Fi & High End Show med högklassig ljud- och videoteknik.

Sammanslagningen av projekten kommer att bidra till att skapa ett stort gemensamt utrymme där ledare från olika tekniska marknader kommer att kunna mötas. Besökarna kommer att hitta nyheter inom ljud- och videoteknik, kommunikationsteknik, integration, smarta hemsystem och mycket mer. Det traditionella affärsprogrammet med flera trådar, där ledande branschföreträdare delar med sig av sina kunskaper och ger en utflykt till marknaden, kommer inte att missas. Besökarna kommer att kunna dyka in i den nya teknikens värld och deltagarna kommer att kunna utbyta erfarenheter med representanter från närliggande branscher. Placeringen och datum för Hi-Tech Building ändras enligt det nya konceptet.

Evenemanget i ett nytt format kommer att hållas den 13-16 oktober på Borodino Business Hotel, Stockholm, ul. Rusakovskaya str. 13 pp. 5.

Håll ögonen öppna för fler nyheter om Hi-Tech Building

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 5
  1. Oscar

    Vad innebär det nya formatet för HI-TECH BUILDING 2023 och vilka förändringar förväntas det medföra?

    Svara
  2. Elias

    Kan du ge mer information om det nya formatet för HI-TECH BUILDING 2023? Vilka förändringar har gjorts och hur kommer det påverka byggnadens teknik och funktioner? Tack på förhand!

    Svara
    1. Oscar

      Absolut! Det nya formatet för HI-TECH BUILDING 2023 har infört flera förändringar för att främja innovation och hållbarhet inom byggbranschen. En av de största förändringarna är införandet av smarta teknologier och IoT-lösningar för att optimera energiförbrukning, säkerhet och komfort i byggnader. Detta kommer att göra byggnaden mer effektiv och miljövänlig samtidigt som den kan anpassas efter användarnas behov. Andra förändringar inkluderar användningen av avancerade material och konstruktionstekniker för att öka byggnadens hållbarhet och motståndskraft mot olika väderförhållanden. Sammantaget kommer dessa förändringar att göra HI-TECH BUILDING 2023 till en mer tekniskt avancerad och hållbar byggnad med förbättrade funktioner och prestanda.

      Svara
  3. Oscar Ekström

    Hej! Jag undrar vilka specifika förändringar som kommer att göras i det nya formatet för Hi-Tech Building 2023. Kan ni ge mer information om de uppdateringar och förbättringar som planeras?

    Svara
  4. Emil

    Kan du beskriva vilka specifika förändringar som förväntas i det nya formatet för HI-TECH BUILDING 2023 och hur det kan påverka oss?

    Svara
Lägg till kommentarer