...

Översikt över elektronisk golvvåg Sinbo SBS 4433

Minne för 10 användare, möjlighet att bedöma viktiga kroppsparametrar, lämplig för barn från 2,5 kg.

Sinbo

Inte lämplig för gravida kvinnor.

.

Sinbo

Sinbo SBS 4433 Elektronisk golvvåg

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

PRESSVÄGT/STEG: 150/0,1 kg.

FUNKTIONER: Procentuell andel vatten-, fett-, ben- och muskelmassa, Body Mass Index BMI , minne för 10 användare, användarparametrar: kön, ålder upp till 80 år , längd 100-220 cm , val av enheter kg lb .

KONTROLL: elektronisk, grafisk display; indikering av parametrar, låg laddning, överskridande av högsta tillåtna vikt; grafisk mätningsanalysator.

Egenskaper: Högprecisionssträngmätare, plattform av härdat säkerhetsglas.

POWER: 1 litium CR2032-cell.

MÅL: 335x300x20mm. VIKTIGT: 2 kg.

GARANTI: 1 år.

MODELLBESKRIVNING

Kroppsmåttet på denna skala baseras på bioelektrisk analys av kroppens totala motstånd. Det är därför de mäts barfota. Innan du börjar kontrollera din vikt och andra mått måste du ange din ålder, ditt kön, din längd. Kan lagra en till 10 poster i minnet. När du väger behöver du bara ange ditt nummer. Med en våg kan man bestämma andelen vatten, fett, ben- och muskelvävnad i kroppen, kroppsmasseindex. Den sista funktionen är viktig för tidig diagnos av hjärtsjukdomar och högt blodtryck. Alla parametrar hjälper dig att övervaka din hälsa, utvärdera effektiviteten av din kost och träning. Under mätningen visas egenskaperna på displayen med en ikon som anger undervikt, övervikt eller normalvikt.

Pris: 990 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Oscar

    Kan någon ge mig mer information om Sinbo SBS 4433 elektroniska golvvåg? Vill veta dess funktioner, precision och eventuella recensioner från användare. Tack!

    Svara
  2. Isak

    Kan någon berätta mer om elektronisk golvvåg Sinbo SBS 4433? Är den hållbar och noggrann i sina mätningar? Finns det några speciella funktioner eller inställningar? Tacksam för svar!

    Svara
  3. Sebastian

    Hej! Jag undrar om någon har provat elektroniska golvvågen Sinbo SBS 4433 och vad deras åsikt om den är. Funkar den bra och ger exakta mätningar? Är den lätt att använda och hållbar? Tack på förhand för era svar!

    Svara
  4. Amanda Carlsson

    Kan du ge mig mer information om översikt över elektronisk golvvåg Sinbo SBS 4433? Jag är intresserad av att veta dess funktioner, pris och tillgänglighet. Är den lätt att använda och har den några unika egenskaper? Jag skulle verkligen uppskatta din hjälp och feedback innan jag tar mitt beslut att köpa den.

    Svara
Lägg till kommentarer