...

Översikt över köttkvarnen Brand 9001

Kraft, tillförlitlighet, omvänt, många funktioner.

Brand 9001 köttkvarn

Ingen förvaring för tillbehör i skåpet.

Egenskaper

KRAFT: 700 Watt, max. när motorn är blockerad – 2000 watt.

Komplett set: 3 skivor för köttfärsberedning 4 mm, 8 mm, formad , 3 bitar för tillagning av hemgjord korv och kubb, matskjutare, matbricka i metall, matskål.

KONSTRUKTION: metallhölje, kugghjul av metall.

MODE: 1 hastighet, omvänd funktion.

PRESTNING: upp till 1,2 kg köttfärs per minut.

FÄRG: Rostfritt stål.

MÅL: 280x185x345 mm.

VIKT: 4,9 kg.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

Beskrivning:

Denna modell har flera fördelar. Den är riktigt kraftfull och har en bra prestanda. Eftersom höljet och de inre delarna är tillverkade av metall i stället för plast och det speciella motorskyddet förhindrar att motorn överhettas. Välbehövlig reverseringsfunktion: Vänder axeln och trycker ut fastklämda bitar. Köttkvarnen är inte bara väl genomtänkt det finns till och med en matskål så att du inte behöver leta efter var du ska lägga kött- och lökbitarna, metallbrickan är hållbar och blir inte smutsig av köttsaft , utan den utmanar också den kulinariska fantasin. Det formade köttfärsmunstycket gör det enkelt att göra köttfärs, och med de tre munstyckena för hemlagad korv och det robusta kubbe-munstycket kan dessa delikatesser tillagas på nolltid.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Ida Persson

    Kan någon ge en mer detaljerad översikt över köttkvarnen Brand 9001? Vilka är dess funktioner och specifikationer? Finns det några recensioner eller feedback från användare? Önskar få mer information för att kunna fatta ett beslut. Tack på förhand!

    Svara
  2. Marcus

    Kan du vara snäll och ge mig mer information om köttkvarnen Brand 9001? Jag är intresserad av att veta dess kapacitet, funktioner och eventuella recensioner från användare. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer