...

Översikt över tvättmaskinen Whirlpool AWOE 9140

Den nya tvättmaskinen i fullstorlek är utrustad med 6th Sense Colors&Colors 15°C-teknik. Tekniken omfattar en rad program som är utformade för att bevara tygets färger så mycket som möjligt, förhindra att de bleknar, lossnar och tappar formen. Speciella funktioner – tvätt vid 15 °C och Wave Motion asymmetrisk trumsnurrning.

Whirlpool

Whirlpool AWOE 9140 fronttvättmaskin

FUNKTIONER

Programmen garanterar en korrekt tvätt och skonsam behandling av pigmenterade tyger. Effekten uppnås genom att förlänga cykeln med cirka 30 minuter . Den asymmetriska trumrotationen förbättrar fördelningen av tvätten så att tvättmedlet kan tränga djupare in i tygets fibrer. Tekniken garanterar en energibesparing på upp till 80 % jämfört med en konventionell tvättcykel på 40 °C.

FUNKTIONELLT

Alla maskinprogram är indelade efter typ. Gruppen för tyger innehåller de rekommenderade tvättcyklerna för bomull, syntetmaterial, delikatessprodukter och ull. Bomull kan t.ex. tvättas i vatten upp till 95 °C. Ullprogrammet är certifierat av det internationella ullinstitutet Woolmark.

Färgprogrammen är specialiserade för att bibehålla färger för vita, ljusa och mörkfärgade föremål. Uppvärmning av vatten är begränsad till 60 °C.

Programgruppen Eco erbjuder olika sätt att använda resurserna på ett ekonomiskt sätt. Super Eco-programmet är avsett för hårt smutsad tvätt och är ett förlängt program. Aqua Eco-programmet har en låg vattenförbrukning. Snabbtvättprogrammet kan användas för att fräscha upp på bara 15 minuter.

Programgruppen ”Special” har 2 programlägen – för jeans och stora plagg.

CONTROL

Maskinen har en funktion för snabb dosering av tvättmedel. Apparatet ger dig råd om hur många ml formel du ska applicera. En indikator lyser när den nödvändiga mängden överskrids.

Maskinen gör det möjligt att anpassa programmet efter graden av nedsmutsning; det finns tre sådana program: lätt, medel och tungt. Om det uppstår ett fel ger maskinen nödvändig information via indikatorer: t.ex. vattenbrist.

Särskild skötsel av färgade tyger, doseringshjälp, ekofunktioner.

Whirlpool

Ingen funktion för lätt strykning.

EGENSKAPER HOS

LASTNING: 9 kg.

Tvätt: Klass A.

PROGRAM: dagligen, tyger: bomull, syntetmaterial, delikatesser, ull/manuellt; färger: vitt, ljusa tyger, mörka tyger; eko: superEco, AquaEco, fast 15 min; special: jeans, stora artiklar.

ÖVRIGA MÖJLIGHETER: Förtvätt, snabb, smutsgrad, intensiva sköljningar, färgade tyger 15°C, doseringstips för MC, timer 23 h.

UTDRAGNING: W, 1400 RPM.

EKONOMI: klass A++ A-20% , elförbrukning 1,17 kW h, vattenförbrukning 64 l 60 ° C bomull , per 1 kg tvätt 0,13 kW h, 7,1 l; miljöövervakare, varmvattenanslutning.

KONTROLL: programkontroll, display, knappar för centrifugeringshastighet, temperatur, alternativ, timer, indikation av program, alternativ, dosering av tvättmedel, timerinställningar, tid för avslutad tvätt, aktivering av alternativ.

AUTOMATIK: optimering av belastning, kontroll av skumnivå och obalans.

SÄKERHET: spillskydd skåp , barnlås, felindikering.

Wave Motion Technology, 64L trumma, glasfiberbehållare, Eco-Ball Technology, Ljudnivå för tvätt/tvätt: 59/75dB.

STORLEK: 600x600x850 mm. VIKTIGT: 80 kg.

GARANTI: 1 år.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Niklas

    Hej! Jag skulle vilja be om en fråga på läsarens vägnar angående Whirlpool AWOE 9140 tvättmaskinen. Hur hög är kapaciteten för tvättmaskinen och har den några speciella funktioner eller program? Tack på förhand för att du delar mer information om den.

    Svara
  2. Isac Karlsson

    Kan någon berätta hur bra tvättmaskinen Whirlpool AWOE 9140 är? Är den tyst under drift och levererar den effektiva tvättresultat? Finns det några nackdelar eller problem med denna modell? Any input would be appreciated!

    Svara
Lägg till kommentarer