...

Översikt över vattenkokaren Sinbo SK 7307

Vänlig design, 3 färger, bakgrundsbelysning.

Sinbo

Stora familjer får inte plats med en volym på 1,5 liter.

Sinbo

Kettle Sinbo SK 7307

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Utgående effekt: 2000W.

Kapacitet: 1,5 l.

Höljet av härdat glas med hög motståndskraft, sluten värmeelement av rostfritt stål, 360° rotation på stativet, trådlös anslutning till stativet, icke avtagbart filter för avlägsnande av skalan, förvaringsfack för sladden i stativet, skala för vattennivån, knapp för att öppna locket.

Kontroller: automatisk avstängning efter kokning, skydd mot att slå på utan vatten.

Mått: 215x265x235 mm.

Vikt: 1,5 kg.

Ursprungsland: Kina.

Garanti: 1 år.

MODELLBESKRIVNING

Modellens ”mysiga” design gör att den passar lika bra in i olika stilar: i ett ”lantligt” kök kommer vattenkokaren att se lämplig ut på grund av sin form, i en modern inredning – tack vare glaskroppen och de klassiska färgerna. När vattnet kokar tänds ett vackert blått LED-ljus som ser mycket effektivt ut och bidrar till att skapa ett gott humör. Kombinationen av effekt 2000 watt och en volym på 1,5 liter är optimal för att koka vatten snabbt utan att överbelasta ledningarna, så modellen är lämplig för stugan.

PRIS: 1290rubles.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Markus

    Kan någon ge mig en översikt över vattenkokaren Sinbo SK 7307? Hur är dess prestanda och funktioner? Är den lätt att använda och rengöra? Finns det något speciellt som skiljer den från andra vattenkokare? Tack på förhand!

    Svara
  2. Amanda Månsson

    ”Kan någon ge mig en kort sammanfattning av Sinbo SK 7307 vattenkokaren? Jag är nyfiken på dess prestanda, funktioner och eventuella specialfunktioner. Är den tillförlitlig och snabb? Är den enkel att använda och rengöra? Tacksam för någon som kan dela sina erfarenheter eller rekommendationer!”

    Svara
Lägg till kommentarer