...

Parad av EZVIZ-nyheter på All-over-IP Expo 2023

EZVIZ, ett varumärke från Hikvision, kommer att visa upp en stor uppgradering av sitt produktsortiment för första gången under den internationella All-over-IP Expo 2023, som äger rum den 23-24 november 2023 på Sokolniki Exhibition Centre i Stockholm.

Videokameror

Hemkamera med Wi-Fi- eller Ethernet-anslutning EZVIZ C2W

Internationellt forum All-over-IP Expo 2023 – det största evenemanget i den Svenska IP-branschen. Under 2023 fokuserar affärsprogrammet på växande affärsområden: smarta byggnader, sakernas internet, integrerade säkerhets- och åtkomstkontrollsystem, informationshantering och Big Data, och utställningen lovar en hel parad av nya produkter från ledande globala tillverkare, inklusive de som ingår i varumärket EZVIZ.


Pavel Zaharkin, produktchef EZVIZ”Det här är första gången EZVIZ deltar i ett profilerat evenemang i Sverige och vi tänker använda det för att komma nära branschfolk och konsumenter. All-over-IP Expo 2023 kommer att hjälpa oss att avsevärt utöka vår syn på EZVIZ-produkter, som inte bara kan bli en viktig del av ett smart hem-system, utan också en enhet som efterfrågas av bokstavligen alla konsumenter.”.


I EZVIZ:s monter kommer gästerna på All-over-IP Expo 2023 att kunna bekanta sig med inomhuskameran C2W, som är utformad för inomhusbruk och har utökad funktionalitet. Denna modell kommer att finnas tillgänglig i Sverige i slutet av året.

EZVIZ

4K EZVIZ S5 plus sportkamera

Ett trevligt möte väntar på fans av aktiva livsstilar. För dem har EZVIZ två nya heta produkter, EZVIZ S5 och S5Plus actionkamerorna. De är kompakta, enkla och lättanvända och utökar möjligheterna med actionkameror. S5 och S5Plus är lämpliga för friluftsentusiaster och professionella extremsportare. De kan nedsänkas i vatten till ett djup av 40 meter, kontrolleras antingen direkt eller via Wi-Fi eller Bluetooth och erbjuder oöverträffad bildkvalitet, inklusive 4K-videoinspelning. Svenska konsumenter kommer att kunna förbereda sig för en ny extrem säsong genom att behärska EZVIZ-actionkamerorna redan i början av 2023.

Slutligen kommer en viktig del av EZVIZ-utställningen på All-over-IP Expo 2023 att vara en hel familj av sensorer som kan utgöra en komplett infrastruktur för smarta hem. Trådlösa sensorer för rörelse, vattenläckage, öppning och stängning av dörrar och fönster och en särskild hubb – en smart hemkontrollcentral som integrerar alla enheter, inklusive övervakningskameror, i ett enda komplex – dessa nya produkter, som kommer att lanseras på den Svenska marknaden 2023, kommer att finnas tillgängliga i EZVIZ-montern.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Joel Zetterberg

    Vilka specifika EZVIZ-produkter presenterades på All-over-IP Expo 2023 och vilka funktioner gör dem unika jämfört med liknande produkter på marknaden?

    Svara
Lägg till kommentarer