...

Radardetektorer NEOLINE X-COP 3700 och X-COP 4000: i buskarna med radarn förlorade tid

NEOLINE presenterar en ny radardetektorer med en unik balans mellan funktionalitet och pris. De nya modellerna kombinerar avancerad ”fyllning”, utmärkt byggkvalitet och förmågan att upptäcka ett brett utbud av polisradarer, inklusive ”Strelka”. De första radardetektorerna i den nya serien – NEOLINE X-COP 3700 och NEOLINE X-COP 4000. Modell X-COP 3700 upptäcker ett stort antal radarsystem, inklusive ”Strelka” på ett avstånd av 1,5 km från signalkällan. ”Den äldre modellen X-COP 4000 är ännu mer kraftfull: den har en GPS-modul för automatisk backning

Avtodoria-systemet. Samtidigt kostar var och en av nyheterna mindre än det maximala bötesbelopp som föreskrivs i den Svenska lagstiftningen.

NeoLine

Trafiken ökar på sommaren: när det är fint väder är det mer sannolikt att människor reser in och ut ur staden. Pålitliga och bekväma detektorer NEOLINE informerar i förväg om installerade polisradarer och hastighetskameror: vid behov har föraren tid att bestämma sig och anpassa körsättet.

De nya modellerna NEOLINE X-COP 3700 och NEOLINE X-COP 4000 bygger på en ny plattform med hög känslighet SDTCT Plus, som säkerställer snabb detektering av ett brett spektrum av signaler X, K, Ka, L , inklusive polisiära radarer med låg effekt, t.ex. ”Robot”, ”Arena”, ”MESTA”, samt hastighetskameror ”Arrow”. Båda modellerna är utrustade med praktiska dioddisplayer som visar polisvarning och signalstyrka. Systemet för meddelande av personsignaler är bekvämt: föraren ställer in en för honom/henne behaglig volymnivå, och autosilencing-systemet sänker den automatiskt inom 6 sekunder efter det att radarn har upptäckts.

Modell NEOLINE X-COP 3700 stöder två lägen – ”City” och ”Track”. När du växlar mellan dem ändras sensorns känslighet: i staden finns det mer ”brus”, och för att undvika falska positiva signaler reagerar enheten endast på starkare signaler. På motorvägen högre hastighet, men mindre radioelektroniskt buller – i detta läge arbetar sensorn med full kraft.

Modell NEOLINE X-COP 4000 är utrustad med en GPS-mottagare och kan bestämma fordonets hastighet och koordinater. Detta gör det möjligt att upptäcka kameror ”Autodoria”-systemet, som inte avger någon radiosignal och är ”osynliga” för konventionella radardetektorer. I enhetens minne finns en databas med koordinater för sådana kameror och andra polisradarer i Svenska federationen, Ukraina, VitSverige, Kazakstan, Azerbajdzjan, Armenien och EU-länderna. Föraren kan lägga till nya koordinater med ett klick om han vill. Förutom ljudvarningssystemet kan du konfigurera röstvarning på Svenska. Modellen är kompatibel med programmet X-COP Player, som gör det möjligt för föraren att spåra rutten och trafikens hastighet.

Autodela

Förutom lägena ”City” och ”Route” stöder NEOLINE X-COP 4000 det automatiska läget X-COP, som utvecklats av experterna NEOLINE. Den har en känslighetssensor som ändras beroende på bilens hastighet: vid hastigheter under 40 km h stör radardetektorn inte föraren, från 41 till 70 km h är i ”City” -läge och vid hastigheter över 71 km h växlar till ”Route”.

Båda de nya modellerna, liksom alla radardetektorer i NEOLINE X-COP-serien, omfattas av en 2-årig garanti från tillverkaren. X-COP 3700 börjar säljas i slutet av maj till ett unikt pris på 2690 krona för sin klass. NEOLINE X-COP 4000 kommer att finnas tillgänglig i början av juni för ett pris på cirka 4590 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Cecilia Dahlström

    Vad är skillnaden mellan NEOLINE X-COP 3700 och X-COP 4000 radardetektorerna? Vilken av dem är mer för att upptäcka radaren i buskarna och vilken rekommenderar du för att spara tid?

    Svara
Lägg till kommentarer