...

Recensioner av Canon PowerShot A810/A1300 kompaktkamera

De mindre medlemmarna i PowerShot-familjen, A810 och A1300, är inte bara Canons mest prisvärda kameror, utan också några av de mest prisvärda kamerorna på marknaden överlag. Som du kan få för priset av tre tusen krona? Inte så lite.

Canon PowerShot A1300

16 MP 28-140 5x 2.7″ $90

16 MP 28-140 5x 2,7″ $110

Det moderna ”minimikitetssetet” innehåller en 16 megapixelsensor och ett vidvinkelobjektiv med 5x optisk zoom, men utan stabiliseringssystem. Clever electronics är inte beroende av manuellt ingripande, utan erbjuder en liten uppsättning roliga funktioner och effekter. Filmer spelas in med 1280×720 pixlar. Kamerornas skärmar är förenklade, bara 2,7 tum med en standardupplösning på 230k. prickar. Båda modellerna drivs av uppladdningsbara pinnhäftningsbatterier, som laddar tillräckligt för mer än tvåhundra ramar.

Specifikationerna är verkligen inte imponerande mot bakgrund av avancerade hastighetsmodeller med inbyggda GPS-mottagare och trådlösa nätverk. I praktiken kan du dock få bra bilder utan att behöva lida alls. Kamerorna är märkligt nog nästan omöjliga att skilja från varandra, men A1300 har en optisk sökare. Om någon bryr sig.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Oscar

    Jag hade velat veta vilken av dessa två modeller som är bäst när det kommer till fotokvalitet och användarvänlighet? Vilken rekommenderar ni?

    Svara
  2. Niklas

    Hur är kvaliteten på bilderna från dessa Canon PowerShot-kompaktkameror jämfört med andra modeller på marknaden? Är de lätta att använda och hantera? Finns det några specifika funktioner som utmärker dem? Skulle du rekommendera dessa kameror till en hobbyfotograf? Tack på förhand för dina svar!

    Svara
  3. Emil

    Jag undrar om någon har använt Canon PowerShot A810 eller A1300 kompaktkamera och kan ge mig sin åsikt om den? Jag är intresserad av att köpa en ny kamera och vill veta hur bra bildkvaliteten är och om den är lätt att använda. Tack på förhand för era svar!

    Svara
  4. Sebastian Eriksson

    Vad tycker du om Canon PowerShot A810/A1300 kompaktkamera? Är bildkvaliteten bra och hur lätt är den att använda? Är det värt att köpa detta kamera eller skulle du rekommendera något annat? Tack för din åsikt!

    Svara
Lägg till kommentarer