...

Samsung stöder Time of Innovation Awards 2023

Samsung kommer att samarbeta med det åttonde årliga priset Time for Innovation Awards, som uppmärksammar de bästa projekten och metoderna för att införa, utforma och utveckla innovationer inom olika områden.

Samsung Perfect Shape of Comfort nomineringen syftar till att sammanföra de bästa design- och tekniklösningarna för att integrera sofistikerad ny teknik i moderna interiörer.

Nomineringarna är till för dem som har skapat tekniska, bekväma och eleganta utrymmen som är trevliga att vistas, bo eller arbeta i. Projekten återspeglar de tre hörnstenarna i Samsungs designfilosofi: ”innovation med mening”, ”harmoni mellan känslor och logik” och ”skönhet i enkelhet”.

Integrering i inredningen av produkter som luftkonditionering, ventilation och uppvärmning, sensorer för nätverksutrustning, säkerhetslarmsystem etc., som är nödvändiga men ofta oestetiska, i inredningen.d. Det är ofta svårt inte bara på grund av deras utseende, utan också på grund av nödvändigheten att installera dem på en strikt definierad plats och oförmågan att dölja eller dölja en sådan anordning. Detta är logiskt: tekniken måste framför allt uppfylla sina egna uppgifter på ett effektivt sätt, vilket inte alltid sammanfaller med inredningsarkitektens önskemål. Trots detta lyckas många yrkesverksamma hitta den perfekta balansen mellan skönhet och teknik och vi är glada att kunna presentera en särskild nominering till priset Time for Innovation, som under många år har tilldelats de mest innovativa projekten i Sverige. Lycka till med alla nominerade

” – Natalia Shestakova, chef för professionella luftkonditioneringssystem på Samsung Electronics.

Vinnaren i kategorin ”Perfect Shape of Comfort” får ett specialpris från Samsung – en snygg inrednings-TV The Frame med unik design.

Priset Time for Innovation har sedan 2011 delats ut till de bästa projekten och metoderna för genomförande, utformning och utveckling av innovationer inom olika områden. Tävlingen anordnas av stiftelsen för sociala projekt och program.

Huvudsyftet med priset och forumet ”Time for Innovation” är att identifiera och uppmuntra de bästa innovativa projekten inom B2B- och B2C-sfären, dela med sig av bästa praxis och uppmuntra företag att söka efter nya och innovativa lösningar. Bland jurymedlemmarna finns företrädare för stora företag, yrkes- och offentliga sammanslutningar och offentliga myndigheter.

Ansökningar kommer att tas emot fram till den 30 november.

Officiell webbplats för Time for Innovation Awards and Forum – novpro.org

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Ludvig

    Jag undrar vilka kriterier Samsung använder för att välja vinnare av Time of Innovation Awards 2023?

    Svara
  2. Victor

    Vad innebär Time of Innovation Awards 2023 och hur kan Samsung stödja evenemanget?

    Svara
  3. Axel Larsson

    Vilka kriterier och bedömningsparametrar används av Samsung för att stödja Time of Innovation Awards 2023?

    Svara
Lägg till kommentarer