...

SMEG vinner GOOD DESIGN AWARDS 2023

Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design tillkännagav vinnarna av sitt 66:e Good Design Awards. Smegs nya produkter tävlar med produkter från över 500 företag om det eftertraktade priset och erkännandet av design och innovation. Pristagarna valdes ut av en internationell jury bestående av kända arkitekter, designers och kreativa direktörer.

Små apparater för köket

Inbyggda apparater

SMEG SJF01 juicepressar från kollektionen Style 50s

Följande SMEG-apparater fick det prestigefyllda priset Good Design Awards 2023: – 45-centimeters vinskåp, DSN; – Sommelier-låda, DSN; – 60-centimeters ugn, DSN; – Häll med bladbrännare och konstnärliga galler, DSN; – Häll med blandad typ av häll, 90-centimeter, DSN.

Alla dessa produkter kommer från den berömda serien Dolce Stil Nouveau som presenterades för allmänheten på den senaste iSaloni-mässan i Milano. Dessa SMEG-nyheter har blivit mycket uppskattade för sin sofistikerade estetik i kombination med extraordinära tekniska innovationer på området för hushållsapparater.

Smeg

45 cm Dolce Stil Novo vinskåp

Inbyggda apparater

Sommelier-låda CTPS613NR

Andra prisbelönta apparater är: – matlagningscentret CPF9GP från den nya Portofino-serien – och juicepressen SJF01 från Style 50s-kollektionen med hög prestanda och kallpressningssystem med den exklusiva SST™-tekniken för långsam kompression endast 43 varv per minut .

Små apparater för köket

CPF9GPortofino häll

Smeg

Smeg Linea SFP140

Designen av det nya kökscentret Portofino är inspirerad av färgerna i den berömda liguriska byn med samma namn och kombinerar på ett harmoniskt sätt medelhavsfärgernas lätthet och ljushet med det rostfria stålets soliditet, vilket ger varje kök en unik charm och ett professionellt utseende.

Små apparater för köket

PM6912WLDX kombihäll

Små apparater för köket

Smeg PXL675L gashäll

I över 65 år har Smeg arbetat outtröttligt för att kombinera estetik och teknik i sina vitvaror och skapa apparater som erbjuder både stil och funktion. År efter år befäster varumärket sin position som en referens genom att kombinera design och teknik. Varje år får Smegs kökssortiment utmärkelser vid några av världens mest prestigefyllda internationella utmärkelser, inklusive Good Design Awards för sjätte året i rad.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Oliver Holmgren

    Vad är det som gör SMEG vinnaren av GOOD DESIGN AWARDS 2023? Vilka innovativa egenskaper eller designaspekter har de implementerat för att vinna utmärkelsen? Är det hållbarhet, funktionalitet eller något helt annat? Snälla dela med er av mer information om detta!

    Svara
Lägg till kommentarer