...

Smeg vinner Red Dot Design Awards 2023

Smeg vinner Red Dot Design Awards för tredje året i rad. Den här gången tilldelades juryn följande: en espressomaskin och en citruspress från serien 50’s Style, en Portofino CPF9GM matlagningscentral och ett Dolce Stil Novo vinskåp CVI618N

.

Stora apparater för köket

ECF01 espressokaffemaskin

Dryckesteknik

Citruspress

CJF01

Juryn består av internationella designexperter från en rad olika sektorer, vilket garanterar en tvärkulturell metod för att utvärdera projekten.

Smeg

CVI618N vinskåp

De vinnande produkterna från Red Dot Design Awards kommer att ingå i en särskild Red Dot-app, presenteras på Essen Museum och kommer också att delta i roadshows för att sprida höga designstandarder över hela världen.

Stora apparater för köket

CPF9GM Matlagningscentral i Portofino-serien

I över 65 år har Smeg noggrant arbetat med estetik i vitvaror och skapat vitvaror som kombinerar stil och funktionalitet. De mycket eftertraktade designpriserna visar Smegs ökande framgång på detta område och dess internationella dominans.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Jonathan

    Smeg vinner Red Dot Design Awards 2023? Kan någon vänlig läsare berätta mer om vilket specifikt Smeg-produkt som har vunnit och vad som gör den så unik och väl värd utmärkelsen?

    Svara
  2. Alfred Andersson

    Grattis Smeg för att ni har vunnit Red Dot Design Awards 2023! Åh, jag undrar vilket produkt ni vann med. Kan ni berätta mer om den och vad som gör den så unik och tilltalande för juryn?

    Svara
Lägg till kommentarer