...

Sony har vunnit viktiga kategorier i EISA 2023-priset, bland annat för första gången i kategorin Bästa videobloggningskamera

Sony vinner fem EISA-priser European Imaging and Sound Association . EISA är Europas största sammanslutning av mediapublikationer, och dess kommitté bedömer noggrant bidrag från ett brett spektrum av produktkategorier och är känd för att lyfta fram de verkligt högkvalitativa och innovativa produkterna. Sony är stolt över att fyra produkter i kategorin digitala stillbilder och video – två objektiv och två kameror samt flaggskeppet Xperia 1 II smartphone – har vunnit eftertraktade priser vid 2023-2023 Awards.

image_20

DEN BÄSTA KAMERAN FÖR VIDEOLOGGNING 2023-2023 AV EISA: Sony ZV-1

Den här innovativa kompaktkameran är utformad för innehållsskapare och videobloggare. ZV-1 erbjuder utmärkt videokvalitet med 4K-inspelningskapacitet och S-Log. plus lättanvända funktioner som Bokeh Switch och Product Show case Setting. Kamerans inbyggda högkvalitativa, riktade 3-kanals mikrofon har ett vindskyddat mikrofonskydd för utomhusbruk.

En extern mikrofon kan också användas via ljudingången eller Multi Interface Shoe. Den här modellen är också en utmärkt kamera med ett snabbt autofokussystem och en mångsidig LCD-skärm med variabel vinkel. Tillsammans med ett handtag ingår i vissa kit med inbyggd trådlös fjärrkontroll som kan användas som stativ är ZV-1 ett utmärkt verktyg som gör det enkelt för videobloggare att skapa professionellt innehåll.

image_22

BÄSTA FULL-HD MODERN CAMERA FÖR 2023 – 2023 EISA: Alpha 7RIV

Sony Alpha 7RIV är den första spegellösa kameran med fullformat och en otrolig upplösning på 61 megapixlar ca. effektiva pixlar . Den har också ett av branschens bästa autofokussystem – med AI-driven Real-time Tracking för motivspårning och Real-time Eye AF för ögonautofokus i realtid.

Kameran stöder kontinuerlig fotografering med upp till 10 bilder per sekund med både mekanisk och elektronisk autofokus. Inbyggd 5-axlig optisk bildstabilisering för att minimera oskärpa orsakad av kameraskakningar. Den mycket exakta elektroniska sökaren och den responsiva BIONZ X™-processorn ger den här kameran tillförlitlighet och mångsidighet för att ta bilder av högsta kvalitet i praktiskt taget alla fotograferingssituationer.

image_24

EISA:s bästa supertelefotoobjektiv: FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Detta supertelezoomobjektiv kommer att tilltala dem som gillar att fotografera natur, sportevenemang eller fåglar men som inte vill bära ett tungt objektiv. Prisvärt och lätt för sin klass, men levererar ändå utmärkt skärpa även vid maximal bländare, vilket är viktigt för ett objektiv som ofta används med brännvidder mellan 400 mm och 600 mm. Autofokus är mycket snabb och den stora zoomringen gör att du kan zooma smidigt från 200 mm till 600 mm utan att behöva ändra längden och balansen på själva objektivet, vilket gör det lätt att användaiii. Objektivets avstånd kan ökas ytterligare med Sonys 1,4x och 2,0x telekonvertrare, med bibehållen full autofokusfunktion.

image_23

DET BÄSTA Bredda MÅLET 2023-2023 EISA VERSION: FE 20mmF1.8 G

Kompakt och lätt Sony FE 20mm F1.8 G är en unik modell som ger riktigt skarpa bilder i alla delar av bilden, även vid f/1.8. Dess geniala design innehåller förbättrade asfäriska element och glas med ultra-låg dispersion för att ge hög bildkvalitet i hela bildrutan med minimal distorsion, samt reducering av kromatisk aberration. Den 9-bladiga irisen, å andra sidan, gör det möjligt för fotografen att skapa en estetisk bokeh. Två linjära XD-enheter ger ultrasnabb, exakt och tyst fokusering, och ett minsta fokusavstånd på 19 cm 18 cm i manuellt läge möjliggör fantastiska närbilder.

image_21

EISA:s bästa multimediesimofon för 2023-2023: Xperia 1 II

Sony Xperia 1 II är mer än bara en flaggskeppssmartphone och en multimediehubb som utformats särskilt för fotografer, videofilmare, filmfotografer, audiofiler och mobila spelare. Den här modellen har en kamera med tre objektiv med liknande teknik som avancerade Sony Alpha-kameror med utbytbara objektiv. Den möjliggör kontinuerlig fotografering med upp till 20 bilder per sekund med kontinuerlig autofokus och automatisk exponering, samt ögondetektering i realtid och autofokus som fungerar med både människor och djur.

Photography Pro och Cinematography Pro speglar användargränssnittet på professionella Sony-enheter. Xperia 1 II har en 6,5-tums 21:9v 4K HDR Cinema Wide OLED-skärm med 6,5 tum och 21:9v 4K HDR Cinema Wide OLED-skärm med Dolby Atmos-surroundljud och 360 Reality Audio för uppslukande musik. Spelälskare kan ansluta sin smartphone till sin trådlösa DUALSHOCK®4vii PlayStation®4 och njuta av PlayStation®4-liknande spelande. All denna funktionalitet är tillgänglig via Qualcomm® Snapdragon 865 5G-mobilplattformen.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Markus Isaksson

    Vad är det som gör Sonys videobloggningskamera så speciell och vad skiljer den från konkurrenterna?

    Svara
    1. Victor

      Sonys videobloggningskamera är speciell på grund av dess imponerande funktioner och höga kvalitet. Kameran ger vloggers möjlighet att producera professionella och häpnadsväckande videor. Dess avancerade bildstabilisering, högupplösande videoinspelning och breda dynamikomfång ger en fantastisk bildkvalitet. Den erbjuder också en snabb och exakt autofokus, vilket är viktigt för vloggers som rör sig mycket. Kameran har även en vinklingsbar skärm som underlättar selfiefilmande. Dessutom har Sony ett brett utbud av kompatibla tillbehör och objektiv, vilket ger användaren möjlighet att anpassa kameran efter sina specifika behov och modelltillgänglighet. Detta är vad som särskiljer Sonys videobloggningskamera från konkurrenterna och gör den till ett populärt val för vloggers.

      Svara
Lägg till kommentarer