...

Sony-produkter vinner sju EISA-priser 2023-2023

Sony har hedrats av EISA European Imaging and Sound Association för sin branschledande konsumentelektronik. Sony-produkter har vunnit priser i sju kategorier under 2023. EISA är Europas största sammanslutning av multimediepublikationer, och dess kommitté utvärderar noggrant produkter från en lång rad kategorier och är känd för att hylla verkligt högkvalitativa och innovativa produkter.

Blu-ray-videospelare

BÄSTA KAMERAN 2023-2023. BY EISA VERSION: α7 III

Den nya α7 III har en oöverträffad sensorinnovation från Sony. Den har en helt ny 24,2 megapixeli Exmor R® CMOS-sensor med ökad känslighet, enastående upplösning och ett imponerande dynamiskt omfång på 15 stegii vid låg känslighet. Kameran har en mängd imponerande funktioner, inklusive imponerande hög AF-täckning 93 % , snabb fotografering med upp till 10 bilder per sekund, med AF/AE i spårningsläge, möjlighet att använda mekanisk slutare eller tyst läge, samt olika 4Kvi-videoinspelningsalternativ och mycket mer. Sony har skapat ett nytt verktyg som ger alla fotografer, från amatörer till proffs, kreativ frihet att göra saker annorlunda än någonsin tidigare.

Spegellösa kameror

DEN BÄSTA PROFESSIONELLA SPEGELLÖSA KAMERAN FÖR 2023-2023. PÅ EISA VARNING: α7R III

Sony har gjort ett revolutionerande språng när det gäller bildbehandlingskraft och effektivitet. α7R III kombinerar en högkvalitativ Exmor R CMOS-sensor med 42,4 megapixel, imponerande fotograferingshastigheter på upp till 10 bilder per sekund och full-autofokus/AE AF/AE i spårat läge. Fantastiska 4K stillbilder och filmer tack vare ett dynamiskt omfång på 15 steg, hög känslighet med brusreducering nära fullskärm med mera. Den senaste tekniken och den kompakta, lätta formfaktorn gör den till det idealiska verktyget för fotografer, videografer, skapare av multimedieinnehåll och andra yrkesverksamma som kräver tillförlitlighet, flexibilitet och mångsidighet.

Videoprojektorer

DEN BÄSTA SUPERZOOMKAMERAN 2023-2023. AV EISA: RX10 IV

Världens snabbaste autofokus på så lite som 0,03 sekunder och kontinuerlig fotografering med upp till 24 bilder per sekund med full AF/AE i spårningsläge, 315 AF-punkter för fasdetektering och den exceptionellt mångsidiga ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-600mm F2.4-F4. Den nya RX10 IV kan konkurrera med de bästa professionella kamerorna med utbytbara objektiv och erbjuder en oöverträffad kombination av mobilitet och snabbhet för både amatörer och professionella fotografer som vill ha en mångsidig lösning.

Fotoutrustning

DET BÄSTA VIDVINKELOBJEKTIVET FÖR SPEGELLÖSA KAMEROR 2023-2023. PÅ EISA VERSION: FE 16-35mm F2.8 GM

Vidvinkelzoomobjektiv FE 16-35mm F2.8 GM har en mängd avancerad Sony-teknik. Det är det första vidvinkelobjektivet i G Master™-serien, som är idealiskt för många olika användningsområden, från landskaps- och arkitekturfotografering till närbildsporträtt, sportreportage och mycket mer. Det här objektivet är exceptionellt lätt och kompakt och mycket lätt att använda. Objektivet är exceptionellt skarpt över hela bildområdet. Den optiska konstruktionen innehåller fem asfäriska element, varav två är äkta Sony XA-element extrema asfäriska för att minska aberration och ge full upplösning i hela zoomområdet och bländare.

Fotolinser

BÄSTA TELEZOOMOBJEKTIV FÖR SPEGELLÖSA KAMEROR 2023-2023. PÅ EISA VERSION: FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

Supertelezoomobjektiv FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS bibehåller den höga upplösningsstandard som är ett kännetecken för Sony G Master-serien, och har dessutom en otroligt snabb och exakt autofokus, en lätt och kompakt design, massor av professionella funktioner och anpassningsmöjligheter. Detta är ett extremt kraftfullt verktyg för amatörfotografer och professionella fotografer, särskilt de som ofta fotograferar sportevenemang eller djurliv.

Videoteknik

BÄST SÄLJANDE UHD BLU-RAY-SPELARE 2023-2023. AV EISA: UBP-X700

UBP-X700 är perfekt för att utforska världen av 4K HDR-video samt DVD, Blu-ray och till och med SACD. Bland de viktigaste fördelarna finns trådlös nätverksanslutning för tillgång till ljud- och videotjänster online, inklusive Netfl och YouTube, samt uppspelning av högupplöst DLNA-multimedieinnehåll. Andra utgången om det behövs ΗDMI kan bara skicka ljud medan huvudutgången skickar videosignaler inklusive HDR10 och Dolby Vision direkt till TV:n. Varje 4K-TV behöver en Ultra HD Blu-ray-spelare som en källa för högkvalitativ video, och X700 är ett utmärkt val med utmärkt valuta för pengarna.

Videoutrustning

BÄSTA PROJEKTOR 2023-2023. AV EISA: VPL-VW760ES

VPL-VW760ES – Sonys förstklassiga HDR-laserprojektor med äkta 4K-upplösning 4096 x 2160 , 2000 lumen och en revolutionerande kompakt design. Eftersom projektorn använder en laserljuskälla är ägarna garanterade att

20 000 timmars praktiskt taget underhållsfri drift och konstant ljusstyrka utan byte av lampa. Dynamisk styrning av laserljuskällan med hjälp av en unik Sony-algoritm ger oöverträffad dynamisk kontrast i realtid. Detta gör att ljusa ramar ser livligare ut och mörkare ramar har mer djup, vilket är idealiskt för HDR-innehåll.

Nästa generations 4K Reality Creation använder HD-videokällor för uppspelning i 4K-kvalitet utan att öka bruset. Dessutom ger 4K Motionflow-interpoleringstekniken skarpa, suddiga bilder utan oskärpa för snabbt rörliga motiv och sportevenemang. VPL-VW760ES-projektorn ger en otroligt realistisk bildkvalitet. Oavsett om du tittar på den senaste HDR-filmen eller TV-serien i 4K eller spelar ett videospel kan du fördjupa dig i handlingen.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Viktor

    Vilka specifika Sony-produkter vann dessa EISA-priser och vad var det som gjorde dem så framstående och värda att belöna?

    Svara
  2. Nova Bergström

    Vilka produkter från Sony har vunnit EISA-priset under perioden 2023-2023?

    Svara
Lägg till kommentarer