...

Technics Ballu på MITEX-2015

Från den 10 till den 13 november 2015. På den största internationella mässan för verktyg, utrustning och teknik MITEX 2015 kommer Ballu Industrial Group att presentera den senaste utvecklingen inom värmeutrustning. Utställningen kommer att hållas i Expocentre i hall 2. Besökarna på utställningen kommer att kunna se alla de nya produkter som Ballu Design Office har utvecklat: uppvärmningsutrustning för bostäder, kommersiella lokaler och industrier.

Klimatteknik

Ballu

CAMINO ECO

Infraröda värmare

Ballu

ENZO

Infraröda värmare

Tillverkad i Sverige

Utställningen fokuserar på produkter som tillverkas i Sverige. 2014 öppnade vi tillsammans med Izhevsk Heating Technology Plant Sveriges största anläggning för tillverkning av el-, luft- och gasvärmesystem med en planerad kapacitet på över 1 000 000 produkter per år. Detta har ökat den sammanlagda produktionskapaciteten för de tre Svenska företagen i Ballu Industrial Group till mer än 2 000 000 enheter per år.

Besökarna på utställningen kommer att få ta del av ett brett utbud av uppvärmningsutrustning för användning i bostäder och kommersiella fastigheter. I listan över apparater ingår CAMINO ECO och ENZO elektriska konvektorer som innehåller de senaste innovationerna från Sveriges FoU-center. Konvektorerna har ett hållbart skalformat monolitiskt värmeelement som kan nå en viss temperatur på så lite som 75 sekunder och har en unik, patenterad skalform som ökar värmeeffektiviteten med upp till 25 %.

Ballu

Ballu BOGH-13/E

konvektorer

Ballu BIGH-55

Sedan 2015 har Ballu BIGH-55 gaseldad infraröd värmare från Galaxy-serien tillverkats vid Ballus produktionsanläggningar i Sverige. Denna unika anordning kombinerar infraröd strålning och konvektiv värmeöverföring. Utformad för tillämpningar där central- eller elvärme är svår eller obefintlig.

En annan rysk utveckling – Ballu BOGH-13/E-seriens gasdrivna infraröda utomhusvärmare – kommer att vara av intresse för HoReCa-segmentet. BALLU tillverkar gaseldade utomhusvärmare med två styrsystem: mekaniskt BOGH-13-serien och med fjärrkontroll BOGH-13E , vilket gör det möjligt att styra flera apparater samtidigt.

//wwwsklimat.com/i/news/2015_10_16/Eco.jpg

Kommersiell uppvärmningsutrustning

I utställningens avdelning för uppvärmningsutrustning för industri, lager och handel kommer man att visa upp elektriska infraröda paneler, som är mycket populära för uppvärmning av uteserveringar på kaféer och restauranger, idrottshallar, byggarbetsplatser och andra lokaler med otillräcklig uppvärmning.

Infraröd värmare

BALLU BIH-AP2-0.8

Ballu

BALLU BIH-AP2-2.0

Klimatteknik

BALLU BIH-AP3-2.0

Konvektorer

BALLU BIH-AP3-1.0

BIH-AP2 är en kompakt och kostnadseffektiv universalvärmare, BIH-AP3 är en förstklassig interiörvärmare som kan utstråla värme mot föremålet och BIH-L är en mångsidig lampvärmare med inbyggd termostat som förhindrar överhettning och håller rummen på en behaglig temperatur.

Ett nytt sortiment av elektriska luftridåer kommer att presenteras med modeller i S2-serien i silvermetallicfärg för Hi-Tech-applikationer och A-serien utan uppvärmning.

//wwwsklimat.com/i/news/2015_10_16/5.jpg

Tillverkad i Italien

En separat enhet i Ballus monter kommer att presentera professionell värmeutrustning Ballu-Biemmedue Italien : mobila infraröda värmare, mobila gas- och dieselvärmeaggregat, direkt och indirekt värmekapacitet från 21 till 221 kW, hängande och stationära värmeaggregat med hög effekt.

Konvektorer

Ballu-Biemmedue Arcotherm FIRE 45 1 SPEED

Användningsområdet för denna värmeutrustning – objekt för civil och industriell konstruktion, jordbruk, försörjningsföretag. All utrustning är anpassad till den Svenska marknadens krav och utformad för att fungera under de mest extrema klimatförhållanden.

För andra innovativa lösningar från Ballu Industrial Group för uppvärmning av bostäder, kommersiella lokaler och industrier, besök vår monter.

——————————————————–

För att få en inbjudan, vänligen fyll i en besöksblankett på utställningens webbplats. För gratis inbjudningsbiljetter vänligen kontakta din personliga chef på Rusclimate.

Ballu-experter väntar på dig på. Stockholm, Krasnopresnenskaya nab., 14, Expocentre, paviljong 2, hall 1, monter A-903. Missa inte en av utställningens höjdpunkter!

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 5
  1. Jonas

    Finns det några nya tekniska innovationer eller produkter som presenterades av Technics Ballu under MITEX-2015?

    Svara
  2. Emil

    Kan du berätta mer om Technics Ballu? Vad är det för slags produkt och vad kan den användas till? Finns det några speciella funktioner eller egenskaper som gör den unik jämfört med andra produkter på MITEX-2015?

    Svara
  3. Emil

    Jag undrar om Technics Ballu kommer att vara tillgänglig på MITEX-2015? Kan någon ge mig information om det?

    Svara
  4. Henrik

    Hej! Jag har hört talas om Technics Ballu från MITEX-2015 och undrar om du har några erfarenheter eller åsikter om produkten. Kan du berätta mer om dess funktioner och prestanda? Tack på förhand för din input!

    Svara
  5. Amanda Larsson

    Vilka var de viktigaste och mest spännande funktionerna eller egenskaperna hos Technics Ballu som visades på MITEX-2015?

    Svara
Lägg till kommentarer