...

Test hårtorkar-borste Vitek VT-1342

För grooming

ASKS: Ett bra val av munstycken och deras höga kvalitet, närvaron av koncentratorn för normal torkning, lång sladd, snygg grafisk design, måttlig ljudnivå, kosmetisk väska ingår.

Nackdelar: Den kalla luften är verkligen mild, det skulle vara trevligt om munstyckena och locken var lite mindre varma, ingen ögla för att hänga upp dem.

Test hårtorkar-borste Vitek VT-1342

Hårtork och borste

KRAFT: 1000 Watt.

FLÄKTHASTIGHET: 2.

TEMPERATURINSTÄLLNINGAR: 2.

KOLD SPRAYING: hävdade.

IONIZATION: ja.

KONSTRUKTION: svängbar sladd, sladdlängd 204 cm, knapp för att frigöra munstycket, keramiskt belagda munstycken.

FÖRSÄTTNING: Kombiborstehuvud, rundborstehuvud med utdragbara kammar, rundborstehuvuden stor och liten diameter , halvrunda borste plattång , kosmetikväska.

DIMENSIONER: 225x60mm utan tillbehör.

VIKT: utan munstycken 415 g, med munstycken 710 g.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

TERMISK SÄKERHET

Höljet är inte varmt, termiska skydd på de runda munstyckena är varma men inte skållande. Munstyckenas baser är varma när de används i läge 2, men du kan ta bort dem om du behöver byta ut dem utan ytterligare handskydd.

LUFTFLÖDESMÖNSTER

On/off-omkopplare läge 1 och 2 växlar luftflödeshastighet: 1 för mindre, 2 för mer. Luften är genast varm. Med knappen ”kallblåsning”, som är markerad med en snöflinga, kan du sänka temperaturen. Temperaturen är ganska varm, även måttligt varm, och lämpar sig bättre för skonsam torkning än för fixering av frisyrer. Bekvämt att knappen för ”kall” luft är fast, det är inte nödvändigt att hålla den.

Vitek VT-1342 hårfönsstyrning

Montering av munstycken

Munstyckena glider in och låses på plats, och tas ut när du trycker på munstyckets frigöringsknapp och vrider munstycket något åt höger. Det är praktiskt att munstyckenas baser har en tydlig markering av rätt läge.

Koncentrator hårtork-borste Vitek VT-1342

Munstycke för koncentrator

Hjälper till att föntorka håret eller ge det volym vid rötterna. Med en bredd på 24 mm är det den bredaste koncentratorn i testet, så du kan undvika att styla enskilda hårstrån utan kan helt enkelt föna håret snabbt och ge volym vid rötterna.

Rundborsthuvud hårtork Vitek VT-1342
Munstycke hårtork-borste Vitek VT-1342

Runda borstar

1. Rörets diameter är 35mm, borstarna är icke-flexibla, tunna, metall med skyddande runda tips på tänderna som håller håret väl på munstycket. Det breda sprayhuvudet är utmärkt för att ge volym till olika hårlängder.

2. Lång hårlockare: 30mm diameter på cylindern. Munstycket har en utdragbar kam som dras in och ut genom att trycka på en knapp på locket. Mekanism inte mycket praktisk men nödvändig när du lockar långt hår så att de inte blir trasslade i tänderna: du lockar strängen och när det är nödvändigt att dra ut munstycket – dra tillbaka tänderna och dra ut enkelt. Du kan helt enkelt använda det här borsthuvudet som en rund borste med medelhög diameter.

3. Rördiameter 20 mm, 2 typer av borst, styva och flexibla. Perfekt för kort till medellångt hår, för att locka toppar och fransar, eller för att fräscha upp din stil.

Platt borste plattång

Den 40 mm breda hårborsten har metalltänder med avrundade ändar, så att den inte kliar din hud eller skadar ditt hår. Med sin rundade baksida reder den inte bara ut och drar ut strån, utan ger också volym.

Platt borsthuvud för Vitek VT-1342

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Joel

    Hej! Jag undrar om någon har testat hårtork/borsten Vitek VT-1342? Hur är dess prestanda och funktionalitet? Skulle ni rekommendera den? Tack på förhand för all information och åsikter!

    Svara
  2. Moa Lindström

    Hej! Jag undrar om någon har använt Test hårtorkar-borste Vitek VT-1342 och kan dela med sig av sina erfarenheter? Är borsten effektiv för att torka och styla håret samtidigt? Fungerar den bra med olika hårtyper? Skulle vilja höra åsikter innan jag investerar i en. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer