...

Test vertikal dammsugare Sinbo SVC 3463

Handhållen dammsugare, mycket enkel design, bra rengöringsprestanda separerar toppen av testet , stabilt upprätt läge utan stöd, mycket överkomligt pris, bra byggkvalitet.

Dammsugare för torr dammsugning

Sladden ger inte full frihet när du använder en bärbar dammsugare, frekvent filterrengöring, hög ljudnivå.

Hoover för torr dammsugning

2-i-1 upprättstående dammsugare med avtagbar handhållen dammsugare

Tekniska egenskaper

KRAFT: max 800 W, 180 W sugkraft.

FILTER: Tvättbart filter i dammpåse.

KONTROLL OCH INDIKATION: på/av-knapp.

KONSTRUKTION: plasthölje, kabellängd 5 m, avtagbar dammbehållare i plast med 1 l kapacitet, frigöringsknapp för dammbehållare, genomskinligt lock för dammbehållare, avtagbart förlängningsrör, bärhandtag, kabelupprullningsfäste på handtaget.

STRÖMFÖRSÖRJNING: från elnätet.

KOMPONENTER: golvmunstycke, möbelrengörare, hörnmunstycke och munstycke som är svåra att nå.

FÄRG: grå.

STORLEK: 150x625x165 mm.

Vikt: 2340g.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKNINGSLAND: Turkiet.

Sinbo

Allmänt intryck: en liten dammsugare

På de andra modellerna som testats lossas den handhållna dammsugaren från den stora enheten genom att trycka på knapparna, medan alla andra delar lossas på den andra handhållna enheten, som är den centrala enheten. Handtaget kan tas bort uppifrån och huvudmunstycket nedifrån om så önskas. När du tar bort huvudfästet finns plastöppningen kvar som en sugyta, från vilken dammet faller direkt ner i dammbehållaren. Det skulle vara trevligt att lägga till ett borsthuvud för stoppade möbler. Det faktum att dammsugaren är driven, för en bärbar dammsugare, är naturligtvis en nackdel om du vill använda den för att rengöra bilsätena. För att använda den för detta ändamål är det bara möjligt om den finns i ett garage eller i ett hus på landet – där finns ett uttag och en förlängningssladd.

Testresultat

PROV NR. 1

LJUDNIVÅ:

Vid dammsugning – 89,7-89,9 dB.

Ljudnivån bedömdes som den högsta bland de testade modellerna, på grund av dess höga effekt och enkla konstruktion som inte innehåller något bullerdämpningssystem.

Poäng: 6 av 10.

Vitvaror för hemmet

PROV NR 2

Kvaliteten på städning med en stor dammsugare

Utmärkt kvalitet – och här är modellens främsta vapen – dess kraft. Sladdlösa dammsugare i de flesta fall ger inte så bra sug, undantaget är modellen från Hoover, men även Sinbo ger inte till honom, och delar med honom i detta avseende stolt titel av ledaren i testet. Något förstörd av oförmågan att svänga munstycket till vänster och höger: du måste flytta hela dammsugaren. Men den har gått igenom sin ”testbana” omedelbart, utan att lämna ett enda skräp.

Poäng: 9 av 10.

TEST NR 3

Rengöring av dammbehållaren

Dammbehållaren har en kapacitet på en liter – ganska stor. Behållaren separeras genom att trycka på en knapp, och den största obehagligheten: för att kasta ut soporna måste man först ta ut filtret, som är mycket smutsigt, eftersom det ensam tar på sig hela slaget av sopor och damm. Detta är inte särskilt hygieniskt. Men skräpet häller ut elementärt, det är omöjligt att spilla det förbi hinken, eftersom det inte finns några flikar, som kan hålla fast, öppna inte omedelbart och ordna obehörig spillning av damm.

Poäng: 8 av 10.

PROV NR. 4

Rengöring av filter

Filtret kan lätt tas bort. Den är fäst på en plastram och hela konstruktionen måste rengöras efter varje användning av dammsugaren detta är vad manualen rekommenderar för att bevara maximal prestanda . Vi har inte rengjort den efter varje användning, vi har inte märkt någon betydande minskning av prestanda, även om vi naturligtvis måste rengöra den: filtret, som vi sa, lider mycket av smuts. Det irriterande är att det rekommenderas att tvätta filtret med kallt vatten och sedan torka det i 24 timmar utan att använda en hårtork ! . Detta innebär att du är utan din praktiska hjälpreda i 24 timmar! I vårt test har filtret torkat helt under natten och är redo att användas igen på morgonen! Ändå är behovet av att rengöra filtret ofta inte tillfredsställande.

TOTALT SPEL 38

Hoovers

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Albin

    Hej! Jag undrar om någon har testat den vertikala dammsugaren Sinbo SVC 3463 och kan dela sina erfarenheter? Är den effektiv och enkel att använda? Är den också tyst och har bra sugeffekt? Tacksam för svar och rekommendationer!

    Svara
  2. Martin

    Hur bra är testvinnaren Sinbo SVC 3463 vertikala dammsugare? Kan någon ge feedback eller recensioner? Är den effektiv och hållbar? Planerar att köpa en dammsugare och skulle vilja ha mer information om den här modellen. Tack på förhand!

    Svara
  3. Nils Ekström

    Vad är din uppfattning om den vertikala dammsugaren Sinbo SVC 3463? Är den effektiv och lätt att använda? Kan den komma åt svåråtkomliga platser? Och hur bra är den på att suga upp damm och smuts? Tacksam för din input!

    Svara
Lägg till kommentarer