...

Testa brödrost Philips HD 2618

Philips

Små apparater för köket

TILLGÄNGLIGHET: Visningen av menyer och lägen är praktisk och modern, men ändå vacker. Den här brödrosten har den BÄSTA och mest användarvänliga kontrollpanelen av alla deltagare. Alla funktioner är mycket bra, och säkerheten är också mycket hög: risken för att bränna sig är mycket liten bara om användaren är helt oförsiktig.

TILLSTÅND: rostningen blir inte jämnt tillagad i avfrostningsläget.

Philips HD 2618 brödrost

Tekniska parametrar

Brödrost

TILLVERKNING: Holland/montering – Kina.

KRAFT: 1000-1200 Watt.

ANTAL PLATSER: En för två rostade bröd, bredd 40 mm.

FUNKTIONER: 7 tillagningsnivåer; avfrostning, brynning på en sida, återuppvärmning, croissant- och croissantuppvärmning. Digital kontroll för jämnt krispig skorpa. Standby-läge.

TILLBEHÖR: Bröd- och rullhållare, avtagbar smulbricka. Kabellängd – 0,95 m.

KONTROLL: automatisk avstängning, programavbrytning stoppknapp , lägesknapp, rostningsgradsknapp. LCD-display med visning av valt läge och tid. Ljudsignal för att avsluta driften. Centreringssystem.

FÄRG: Rostfritt stål.

STORLEK: 454x189x234 mm.

GARANTI: 2 år.

PRIS: 3790 krona.

Testresultat

DESIGN: Brödrosten är ganska stor och bred. Det värmeisolerade, anodiserade aluminiumhöljet förblir rent även efter långvarig användning. Kontrollpanelen med stor display är placerad i mitten, t.e. Brödrosten måste alltid vara vänd mot dig. Och det är förståeligt, eftersom displayen och tangenterna lyser upp rummet med ett stadigt blått ljus när den är på, så varför dölja denna skönhet??!

Stoppknappen på sidan har också ett blått ljus som lyser när du sänker brödrostspaken. Smulbrickan kan enkelt tas bort från sidan för rengöring. Det finns en klämma i botten för att spola in överflödig sladd.

Plastspakar: stöd för att sänka rostbrödet och stödja brödvärmaren – placerade på sidorna. Till och med brödrostkroppen är sval och handtagen är varma och ”mjuka” och behagliga att röra vid.

KONTROLLPLANK: Allt är mycket enkelt och har bara tre knappar, vilket är helt i linje med den minimalistiska andan. Den runda displayen visar den förinställda brynningsnivån. Knapparna ”+” och ”-” ovanför displayen ökar eller minskar brödrostens drifttid.

Den övre knappen är reserverad för val av driftläge. Det valda läget visas också på displayen. Kom ihåg symbolerna; de förklaras i bruksanvisningen.

En timer börjar fungera under drift, med en nedräkning på en sekund under den sista minuten. Ett mjukt och melodiskt pip ljuder när den är klar.

FÖRSTA TOASTEN: Det tog 2,5 minuter att tillaga två rostade bröd i huvudsteget. Toastbrödet är jämnt krispigt.

TOASTING MODE: För att slå på den placerar du brödet i brödrosten, väljer önskat läge genom att trycka på den övre knappen, ställer in rätt bryngrad och sänker brödrostspaken.

Först ställde vi in den på 4 minuter, kanterna på toasten, som låg närmare mitten, brändes lite, men ytterkanterna var fortfarande lite bleka. Den kortare tillagningstiden gör att rostbrödet inte bränns, men vi lyckades inte få en jämn färg på skorpan: den yttre kanten var alltid blekare.

VÄRME: Det finns en speciell värmefunktion med en automatiskt inställd tid för att få ett perfekt resultat. Det är dock möjligt att kontrollera processen ytterligare – minska eller öka tiden. Rosten är torrare än färsk rostat bröd, men det är normalt.

VÄRMNING AV BRÖDOR: Kan förlängas från kroppen och är ett smalt, långt stativ som rymmer 2 eller 3 bullar.

ENSIDIG TUR: Lämplig för långa franska bröd och bagels som skärs på längden. Eftersom apparatens kropp är långsträckt är det verkligen praktiskt att rosta kroketter för att göra en ”king-size” smörgås.

För att välja det här läget trycker du på ”menu”-knappen, sänker ner rostat bröd eller bröd och sätter på brödrosten. Vi brynte vårt rostat bröd. Resultatet är en mycket jämnt krispig ena sidan och en lätt gyllene andra sida – perfekt!

DETALJER: Under testet värmdes kroppen något och blev varm men inte het – den är säker att röra vid – den värmer, inte bränner. Rostbrödet är mycket lätt att dra ut – inte en enda gång har jag bränt mig på fingrarna när jag försökte dra ut det, eftersom kanten på rostbrödet är högre än kanten på apparaten, och dessutom kan spaken lyftas upp och det är ännu lättare att dra ut rostbrödet.

VERKTYG: En tjock broschyr på 16 språk. Piktogrammen med symbolerna finns på det utvikbara omslaget: du behöver inte vända på sidorna, utan har dem alltid till hands.

En bra rysk översättning av instruktionerna visar att en professionell översättare har arbetat med produkten. Texten är tydlig, de viktiga punkterna är framhävda med fet stil.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Fredrik

    Hej! Jag undrar om någon har testat brödrosten Philips HD 2618 och vad deras åsikt om den är? Är den lätt att använda och ger den ett jämnt och bra rostat bröd? Jag funderar på att köpa den och skulle vilja höra era erfarenheter innan jag bestämmer mig. Tack på förhand!

    Svara
  2. Johan Ullman

    Hej! Jag ser att du har testat brödrosten Philips HD 2618. Jag är intresserad av att köpa en ny brödrost och undrar om du kan rekommendera denna modell? Hur är funktionerna och prestandan? Är rostningen jämn och kan man enkelt välja olika rostningsgrader? Finns det några negativa aspekter eller nackdelar med denna brödrost? Tacksam för ditt svar!

    Svara
Lägg till kommentarer