...

Testjärn VITEK VT-1227

Modern ergonomisk design, non-stick-beläggning, utmärkt glidning, omedelbar ånga, torr strykning, spänningsomkopplare.

Ingen vertikal ånga.

Test av resejärn VITEK VT-1227

Travel Steam Iron

EFFEKT: 1000 WATT.

BORDE: Non-stick-beläggning.

FUNKTIONER: torr strykning, strykning med ånga konstant ånga .

MODER: syntetiskt/silke, ull, linne/bomull, ånga.

KONTROLL: Lägesratt, knapp för kontinuerlig ånga, ljusindikator.

SPÄNNINGSOMTRING: tillgänglig, 120-240 V.

KONSTRUKTION: hopfällbart handtag, fast vattentank i handtaget, knapp för att fälla ihop handtaget, mått på sulan: 165×97 mm, trådlängd 180 cm.

PASSNING: Vattenmåttbägare, väska.

totala mått med ihopfällt grepp: 200x97x100mm.

Vikt: 700g.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

GARANTI: 1 år.

VITEK VT-1227 uppsättning järn för vägbanor

LÄTT DESIGN

Av de testade strykjärnen är denna modell inte den mest kompakta, om vi på allvar kan tala om en skillnad på 1-1,5 cm. Höjd i hopvikt läge: 10 cm, även den något högre än de andra deltagarna i testet. Draghandtaget är mer bekant för de flesta användare och mycket bekvämt. Den fälls upp mot kroppen.

Precis under tummen finns den mycket praktiska sprayknappen, som fungerar utmärkt, och en konstant ångmatning. Knappen är klickbar, du behöver inte klämma fast den och hålla den.

Handtaget innehåller en stationär vattentank, vars öppning täcks av en mjuk silikoninsats på hållaren för att förhindra att den försvinner. Spänningsomkopplare gör att du kan ta med den överallt i världen.

sulplatta av VITEK VT-1227 strykjärn
Slå på VITEK VT-1227 resejärn

SULPLATTANS KVALITET OCH HALKMOTSTÅND

Den här modellen har en stor yta för plattan, så även stora föremål kan strykas snabbt. Non-stick-beläggning möjliggör snabb rengöring vid smuts. Plattans omkrets har ångutlopp och spår för att fördela ångan över tyget.

Glidet är mycket bra, och pipen är tillräckligt vass för att tränga in i hörnen och komma in ordentligt i vikarna.

TORR STRYKNING I OLIKA LÄGEN

Läge 1 för syntetmaterial och silke är måttligt varmt rör inte vid sulan och stryker perfekt tyger av varierande tjocklek. På Mode 2 strykte vi blandade tyger – samma fantastiska resultat.

Läge 3: Strykjärnet bara hoppar upp, du behöver inte trycka på det – det stryker så bra. Men när du stryker linne och grov bomull är det bättre att fukta tyget med en vattenspridare eller använda ånga.

ÅNGSTRYKNING

Konstant ånga aktiveras med en särskild knapp. Ångan är snabb, jämnt fördelad och gör strykningen mycket enkel. Den här modellen har ingen ångchock och vertikal ångning.

Modern ergonomisk och vacker design, non-stick-beläggning, utmärkt glidning, snabb ånga, högkvalitativ torr strykning, strömbrytare.

Ingen vertikal ångning.

Resejärn VITEK VT-1227
Styrning av resejärn VITEK VT-1227

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Marcus

    Hej! Jag undrar om någon har provat Testjärn VITEK VT-1227 och kan dela med sig av sina erfarenheter? Jag är nyfiken på att veta om det är en pålitlig produkt och om det uppfyller förväntningarna. Tack på förhand för era svar!

    Svara
  2. Frida Karlsson

    Jag undrar om någon har använt Testjärn VITEK VT-1227 och kan berätta om deras erfarenheter med det? Är det en tillförlitlig produkt och ger det exakta resultat? Kvaliteten och användarvänligheten är viktiga för mig och jag vill veta om detta testjärnet uppfyller förväntningarna. Tack på förhand för dina insikter!

    Svara
  3. Emil

    Hej! Jag undrar om någon här har använt Testjärn VITEK VT-1227 och kan dela med sig av sin erfarenhet med den? Är den lätt att använda och ger den tillförlitliga resultat? Tack på förhand för ert svar!

    Svara
Lägg till kommentarer