...

Trådlös väderstation VITEK VT-6412

VITEK VT-6412 visar inte bara rumstemperaturen och utomhustemperaturen utan även luftfuktigheten. 24 timmar ger den exakt information om det aktuella vädret.

VITEK VT-6412

Trådlös väderstation Vitek VT-6412 består av en huvudenhet som är placerad inomhus och en fjärrsensor som fästs vid fönstret utanför. Stationens externa sensor ger exakta data som visas på färgdisplayen som en levande bild av det aktuella vädret samt avläsningar av luftfuktighet och utomhustemperatur.

En display visar också rumstemperatur, aktuell tid, datum och veckodag.

Väderstationens framsida har en strålande vit blank panel med touchknappar.

Den trådlösa sensorns räckvidd är upp till 50 meter, så du kan placera den på vilken plats som helst.

Tack vare enhetens multifunktionalitet är det möjligt att känna till temperaturen i huset och utomhus, luftfuktigheten, samt att använda den som en klocka med larmfunktion.

Handtorken har två oberoende larm och ett viloläge.

Med visning av veckodagarna på ytterligare 7 språk är väderstationen en attraktiv gåva för människor av alla nationaliteter.

Nyheten fungerar med tre 3A-batterier eller en adapter som medföljer apparaten.

Specifikationer:

Färgdisplay med pekskärm, kontroll med pekskärm.

Funktionalitet: 4 typer av väderprognoser, visning av rums- och utomhustemperatur, luftfuktighet i rummet, aktuell tid och datum, veckodagsangivelse på ytterligare 7 språk, dubbelt larm och viloläge.

Enhet: trådlös enhet med trådbunden fjärrsensor, trådlös räckvidd upp till 50 m, extern trådbunden sensor för trådlös enhet ned till -30 C˚ .

Strömförsörjning: 3xAA-batterier/AAC-adapter för basenheten, 2xAA-batterier för den trådlösa enheten.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Sebastian

    Hur långt är räckvidden för den trådlösa funktionen på VITEK VT-6412 väderstationen?

    Svara
  2. Olof Gustafsson

    Kan någon berätta mer om funktionaliteterna i trådlösa väderstationen VITEK VT-6412? Är det enkelt att installera och använda? Hur lång är räckvidden för den trådlösa anslutningen? Finns det möjlighet att ansluta flera temperatursensorer till stationen? Tack på förhand för svar!

    Svara
Lägg till kommentarer