...

Trimning hemma: BRAUN BT 5010 / BT 5030 / BT 5070 skäggtrimmare

Barber kan vara schweizisk, holländsk eller japansk – välj själv. Alla världens största namn inom skäggstyling har lanserat intressanta nya produkter i år: klippare, trimmers och rakhyvlar som hjälper dig att hålla skägget snyggt hemma. Det som återstår är att hitta en pryl som passar din budget och har rätt funktioner.

Trimmer

BRAUN skäggtrimmer

BT 5010

/

BT 5030

/

BT 5070

Skägget sägs säga mycket om bäraren: en visualisering av karaktär och vanor. Ingen vill bli uppfattat på fel sätt för att ditt skägg är välvårdat. Så ta ditt skägg – och din skötsel – i egna händer!

Elektriska rakapparater

Med precisionstrimmern i det nya Braun-sortimentet kan du styla alla stilar och utseenden från 1 mm till 20 mm i bara 0,5 mm steg.

Användarvänlighet och precision är två av de stora fördelarna med dessa nya modeller. Med kammen kan du kontrollera upp till 0,5 mm av stubblelängden, och de vassa bladen skär av alla tjocklekar av stubbskägget direkt.

Vad är det som skiljer modellerna i serien från varandra?? Braun BT 5010-trimmern i djup svart med blå accenter laddas på 8 timmar och kan trimma kontinuerligt i upp till 50 minuter. Braun BT 5030 har samma specifikationer och dessutom en praktisk väska. Flaggskeppsmodellen i serien, Braun BT 5070, har 25 längdinställningar, exakta linjer och konturer och snabbladdning på en timme. Den levereras med en bärväska, och förutom en precisionskam har BT 5070 även en långskäggkam.

Modellerna är ergonomiska och lätta att hantera, även för oerfarna användare. Det bästa av allt är att Chris Fosters expertis och prisbelönta tips om skötsel kan hjälpa dig att ta bättre hand om ditt skägg:

Att modellera skägget på ett torrt ansikte gör det bara lättare att se resultatet, utan att vänta på att håret ska torka, så att du kan få skarpa linjer.

För extra kort skäggstubb, vrid bara klipparen mot tillväxtens riktning. På längre områden, trimma håret i tillväxtriktningen.

För områden där du behöver en så kort längd som möjligt kan du använda en trimmer utan kamtillsats.

Strimma din skäggstubb var 2-3 dag för att få en snygg och prydlig look.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Gustav

    Kan någon berätta vilken av dessa BRAUN-skäggtrimmers är den bästa för hemmabruk? Vilka egenskaper skiljer dem åt och vilken ger bästa resultatet? Tacksam för svar!

    Svara
  2. Wilma Holmström

    Hej! Jag undrar vilken av BRAUN BT 5010, BT 5030 eller BT 5070 skäggtrimmarna som rekommenderas för trimning hemma? Vilken modell är mest prisvärd och har bäst prestanda? Tack på förhand för svar!

    Svara
  3. Fredrik

    Hej, jag undrar vilken av dessa Braun-skäggtrimmare, BT 5010, BT 5030 eller BT 5070, du skulle rekommendera för trimning hemma? Vilka funktioner skiljer dem åt och vilken är bäst i pris/prestanda-förhållande? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer