...

UMIDIGI presenterade flaggskeppet Z PRO på MWC 2023 och började ta emot ansökningar för nyheten

UMIDIGI har börjat ta emot bud på flaggskeppet Z PRO, som erbjuder högsta möjliga prestanda tack vare MediaTeks tio-kärniga chipset Helio X27 och en förstklassig kamera. Flaggskeppet UMIDIGI Z PRO presenterades för första gången på MWC 2023, som inleddes den 27 februari i Barcelona.

UMIDIGI

Flaggskeppshårdvara

Tekniskt sett lever UMIDIGI Z PRO helt upp till sin höga flaggskeppsstatus. Den är baserad på MediaTek Helio X27-chipsetet med en oöverträffad toppfrekvens på 2,6 GHz. 4 GB LPDDR4 RAM ger den nödvändiga nivån av multitasking, medan 32 GB flashminne, som kan utökas med microSD-kort upp till 256 GB, räcker för att lagra en stor mängd användardata.

UMIDIGI Z PRO:s batteritid är också toppklassig – ett batteri på 3 780 mAh räcker för 2 dagars batteritid i blandat läge, och snabbladdningstekniken Pump Express+ sparar tid vid laddning. Drivs av UMIDIGI Z PRO med Android 6.0 Marshmallow utan ytterligare finjusteringar och utan tungt skal. Enheten kommer att uppdateras till Android Nougat inom de närmaste månaderna efter lanseringen.

UMIDIGI

En dubbel SONY DSLR-kamera

Smartphonen har en dubbel 13-megapixel Sony-kamera, som kan användas för att ta otroliga bilder, för att förmedla stämningen och karaktären, för att betona den speciella skönheten hos en viktig plats eller ett objekt. Kameran i UMIDIGI Z PRO består av två sensorer – monokrom och RGB – vilket gör att den kan fånga mer ljus, fånga fler färger mer exakt och ta slående svartvita bilder.

3D-rörelser smälter in och ut ur bilderna för att skapa en uppslukande upplevelse och olika out-of-focus-effekter – inklusive möjligheten att ändra fokuspunkt efter att avtryckaren har släppts – gör att du kan fånga den väsentliga handlingen som är viktigast för dig. Låga ljusförhållanden försämrar inte heller bildkvaliteten – ett särskilt nattläge och Quad LED-blixt med fyra lysdioder i olika temperaturer ger dig rätt ljus i alla situationer.

Telefoner och uppkoppling

Pris och överkomlighet

Från och med idag och fram till och med den 8 mars kan du genom att registrera dig på en särskild sida på UMIDIGI:s webbplats få 50 dollar i rabatt på Z PRO när du gör en förbeställning, som öppnar den 9 mars. UMIDIGI erbjuder också en möjlighet att vinna ett gratis exemplar av UMIDIGI Z PRO. Lämna en kommentar på samma sida om vilken av Z PRO:s kamerafunktioner du gillar bäst.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Jens Svensson

    Vilka är de viktigaste funktionerna i UMIDIGI Z PRO och hur kan man ansöka för att få tag på det?

    Svara
Lägg till kommentarer