...

Vad Genius visar på Computex 2015?

KYE Systems Corp., som tillverkar produkter under varumärket Genius, kommer att visa upp nya spelapparater från sin GX Gaming-serie på Computex 2015. Det uppdaterade sortimentet omfattar den avancerade Scorpion-musen och -tangentbordet samt den enkla Ammox-musen. Dessutom kommer företaget för första gången att visa upp programvaran Genius Device Manager.

De mest krävande spelarna kommer att gilla Scorpion M8- och M6-mössen. Enheterna är utrustade med optiska eller lasersensorer 9 beroende på modell, tillförlitliga strömbrytare som tål upp till 20 miljoner tangenttryckningar samt ytterligare programmerbara tangenter för spelåtgärder. Användarskapade makron lagras i 24 profiler och körs automatiskt när spelet startar. En annan funktion i Scorpion-serien är den självlysande logotypen med en smart algoritm som automatiskt stänger av ”andningseffekten” när musen rör sig.

Datorer och kringutrustning

Scorpion K5, K9 och K20-tangentbord som kompletterar sina namnsättande serier. Alla tre modellerna har flerfärgad knappbelysning, men finns i flera olika former och storlekar. Tangentborden är tillräckligt tunga för att inte glida på bordet under hårda strider, och tangenterna ger en säker taktil respons.

Ammox X1-400 mus kommer att tilltala fans av grundläggande kvalitetsenheter. Den är utrustad med fyra knappar och en responsiv sensor med justerbar upplösning på upp till 3200 DPI och är snabb, bekväm och överskådlig.

Datormus

Mervärde med den nya programvaran Genius Device Manager för centraliserad hantering av nyckelfunktioner. Här kan du konfigurera alla inställningar för Genius-enheter, uppgradera firmware med mera. Programvaran kan laddas ner gratis från tillverkarens webbplats.

Dessa nya produkter kommer att presenteras på Computex-2015, som äger rum den 2-6 juni i Taipei, Taiwan. Företaget bjuder in alla till Nangang Exhibition Hall, fjärde våningen, monter nummer L0118.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Lina Johansson

    Vad visade Genius upp på Computex 2015? Finns det några spännande nya produkter eller innovationer från dem som du skulle vilja dela med dig av? Tack på förhand för dina insikter!

    Svara
Lägg till kommentarer