...

ViewSonic tillkÀnnager vinnarna av ColorPro 2023-priset

ViewSonic, en ledande internationell tillverkare av visuella displayprodukter, tillkĂ€nnager de 10 vinnarna av det andra Ă„rliga ColorPro Award 2023. I Ă„r har ViewSonic bjudit in fem av de största namnen inom den kreativa industrin att delta i tĂ€vlingen: Capture One, Shoot The Frame, Monogram Creative, Getty Images och iStock. Årets tĂ€vlingstema ”Ett nytt Ă€ventyr” lockar 6 500 bidrag frĂ„n 41 lĂ€nder. Fotografernas verk kommer att visas pĂ„ utstĂ€llningar i London och Taipei.

image_1_dead_goat_polo_photitle_from_alain_schroeder_belgium

”Kok-boru, eller polo med en död get.”

©Alain Schroeder, Belgien – vinnare av första priset.

”ColorPro Award Ă€r mer Ă€n bara en tĂ€vling, det Ă€r en internationell festival som vĂ€cker kreativa idĂ©er runt om i vĂ€rlden. Vi tror att konst Ă€r det bĂ€sta sĂ€ttet att avslöja subtila iakttagelser om vĂ€rlden omkring oss, och ColorPro Awards var en öppen plattform för skapare att visa upp sin talang”, sĂ€ger Oscar Lin, General Manager of Monitor Business Unit pĂ„ ViewSonic. – Årets tema ”Ett nytt Ă€ventyr” var mycket uppskattat av deltagarna, och det var tre gĂ„nger sĂ„ mĂ„nga bidrag som förra Ă„ret. Vi hoppas att dessa fotografier ska inspirera mĂ€nniskor till nya resor i sina liv.

De tre första vinnarna av ColorPro 2023-priset fĂ„ngade verkligen andan i det nya Ă€ventyret. Första prisvinnaren, ett verk med titeln ”Kok-boru, eller polo med döda getter” Belgien , visar en orĂ€dd kamp mellan tvĂ„ lag av ryttare över en 60 kg tung tjur. Den nĂ€st bĂ€sta, Colours of Life Myanmar , visar den fĂ€rgstarka kontrasten mellan ett fartygs röda dĂ€ck och den rasande Atlanten. Den tredje platsen gick till den ryske fotografen Alexander Isakovs verk ”Spirit of Altai” Svenska federationen . Den förestĂ€ller en ung jĂ€gare med sin trogna vĂ€n pĂ„ semester i Altai-regionen, söder om Teletskoye-sjön.

image_2_colors_of_life_photo_title_from_zay_yar_lin_myanmar_burma

”Livets fĂ€rger”

©Zay Yar Lin, Myanmar – andrapristagare

image_3_altai_s_spirit_photo_title_from_alexandr_isakov_russianan_federation

”Altais ande”

©Alexander Isakov, Svenska federationen – tredje pristagare

”Jag lĂ€gger stor vikt vid fĂ€rg och ljus i mitt arbete, sĂ„ jag kunde inte missa ColorPro 2023-priset, som Ă€r ganska starkt nĂ€r det gĂ€ller inlĂ€mnade bidrag. Jag Ă€r glad att ett av de prisbelönta verken Ă€r mitt”, sĂ€ger Alexandr Isakov, vinnare av ColorPro 2023-priset. Alla fotografer, liksom alla andra kreativa personer, Ă€r glada över att fĂ„ sitt arbete erkĂ€nt, och jag Ă€r inget undantag. Dessutom Ă€r sĂ„dana tĂ€vlingar en indikation pĂ„ en viss nivĂ„ av skicklighet och ett incitament att vidareutveckla sina fĂ€rdigheter och förmĂ„gor samt en möjlighet att öka intresset för sitt arbete. Det kommer att bli fantastiskt att se resultatet av hans arbete live pĂ„ utstĂ€llningar i London och Taipei. Jag hoppas att mitt arbete och dess historia kan inspirera nĂ„gon att resa till Sverige.

En jury bestĂ„ende av nio personer utvĂ€rderade bidragen utifrĂ„n fĂ€rgharmoni, komposition och Ă€ventyrskĂ€nsla. De vinnande verken var en tolkning av konceptet ”New Adventure” ur olika synvinklar. Dessa fotografier fĂ„ngar en kĂ€nsla av lugn mitt i kaoset, en ledstjĂ€rna i mörker och rent mod inför det okĂ€nda. Varje konstverk uttryckte den typ av uppenbarelse som kommer i samband med osĂ€kerhet.

ViewSonic kommer att hÄlla utstÀllningar i London och Taipei och bjuda in tittarna att se de vinnande bilderna. Under utstÀllningen kommer workshops och ColorPro-förelÀsningar att hÄllas, vilket uppmuntrar till ökad interaktion mellan författarna och ger dem möjlighet att utforska sin kreativitet tillsammans med fotoexperter.

Mer information om ColorPro Award 2023 finns pÄ tÀvlingens webbplats

BetygsÀtt den hÀr artikeln
( Inga betyg Ànnu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag Àr en erfaren konsult inom hushÄllsapparater. Med Ärens erfarenhet vill jag dela med mig av vÀrdefulla kunskaper och tips relaterade till hushÄllsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man vÀljer och köper.
Comments: 3
  1. Stefan

    Hej! Jag undrar vilka som Àr vinnarna av ViewSonic ColorPro 2023-priset och om det finns nÄgon information om deras arbete inom fÀrgkalibrering och bildkvalitet. Tack pÄ förhand för eventuella uppdateringar!

    Svara
  2. Magnus Hedström

    Hej! Jag undrar vilka som Àr vinnarna av ColorPro 2023-priset frÄn ViewSonic. Kan du vÀnligen dela med dig av namnen pÄ vinnarna? Tack!

    Svara
    1. Martin

      Hej! TyvĂ€rr har jag inte information om vinnarna av ColorPro 2023-priset frĂ„n ViewSonic. Jag rekommenderar att du besöker ViewSonic’s officiella webbplats eller kontakta dem direkt för att fĂ„ den senaste informationen om vinnarna av priset. Tack!

      Svara
LĂ€gg till kommentarer