...

Whirlpool vann 9 innovationspriser på CES 2023

LAS VEGAS, januari 2023.- Märket Whirlpool vann nio innovationspriser på 2023 års International Appliance Show CES för sju nya köks- och tvättmaskiner. Bland pristagarna finns tvättmaskin och torktumlare Whirlpool® Smart Top Load med vertikal laddning, tvättmaskin och torktumlare Whirlpool® Closet Depth och HybridCare™ frontlastande torktumlare, diskmaskin Whirlpool® Smart Dishwasher, kylskåp Whirlpool® Smart French Door med fransk dörr med installation på golvet, kylskåp Whirlpool® 6.4 Cu. Ft. Kombinationsugn 6.Gashäll med 4 kubikmeter, Whirlpool® Smart Front Control Range och golvstående kylskåp med fransk dörr från Whirlpool®. Produkterna belönas för enastående design och teknik i toppmoderna apparater i 28 kategorier. En prestigefylld jury bestående av oberoende industridesigners, ingenjörer och branschmedia.

Dolda apparater
Whirlpool
Gashäll

Företagets sju konsumentfokuserade produkter vann priser i kategorierna Appliances for a Better World, Eco-design och miljövänlig teknik, Smart Home och Home Appliances.

Vi är verkligen tacksamma över att ha vunnit nio innovationspriser på International Household Appliance Show CES , vilket är ett rekord för ett varumärke”, säger Chelsea Lindström, varumärkeschef på Whirlpool. ”Whirlpool har byggt vitvaror med teknik som inspirerats av konsumenterna i över hundra år med ett tydligt mål att hjälpa familjer att ta hand om varandra. Dessa utmärkelser är ett utmärkt bevis på vårt arbete”.

”Teknik för att göra världen bättre”

  • Whirlpool® Smart Top Load Tvättmaskin med vertikal last tillämpar teknik för att ge välgörenhet. Tack vare Connect to care™ kan vitvaror anslutas till nätverket för att göra en automatisk donation till Habitat for Humanity, en ideell organisation, vid varje tvättcykel. Dessa tvättmaskiner och torktumlare är ett av de första märkena av vitvaror som har meddelat att de använder Amazon Dash Replenishment-appen, och de uppskattar mängden tvättmedel som ska tvättas under programvalet och pumpar in det automatiskt. Denna smarta tvättmaskin och torktumlare kombineras också med Nest Learning Thermostat™. Så när Nest-programmeringsgränssnittet är inställt på Out of Home-läge kan torktumlaren växla till Eco-läge för att spara energi genom en längre, mer energieffektiv cykel. Med hjälp av meddelanden som möjliggörs av Whirlpool® mobilappen får konsumenterna information om hur tvätt- eller torkcykeln fortskrider och när lasten är klar, vilket gör att kläderna inte passar efter tvätt- eller torkperioden.

”Ekodesign” och ”miljövänlig teknik”

  • Whirlpool® Closet Depth tvättmaskin och HybridCare™ frontlastande torktumlare har en miljövänlig design som sparar utrymme och energi.HybridCare™-torktumlaren kombinerar både värmepumps- och icke-ventilerad teknik för att lösa de viktigaste utmaningarna när det gäller torktumlare – energiförbrukning, skonsam hantering av specialplagg och att hitta rätt plats att ventilera. Denna icke-ventilerade teknik ger familjerna möjlighet att installera tvättmaskinerna var som helst i hemmet när det passar dem, utan att vara begränsade till de platser där de kan ge ventilation. Enheterna är utformade för att passa in i en garderob med ett visst djup och kan döljas bakom stängda dörrar, så att familjerna kan få exceptionell tygvård med ökad produktivitet och fler installationsalternativ. Genom att använda inställningar för ekotorkning använder torktumlaren 73 procent mindre energi, vilket hjälper familjerna att ta hand om planeten och spara på energiräkningarna. Det innovativa Load & Go™ tvättmedelssystemet i en frontmatad tvättmaskin gör att du kan fylla på tillräckligt med tvättmedel för cirka 12 tvättar, så att familjerna inte behöver oroa sig för att fylla på pulver varje gång de tvättar.

”Smarta hem och apparater

  • Whirlpool® Smart Dishwasher gör det möjligt för familjer att automatiskt beställa tvättmedel via Amazon Dish Replenishment-appen. Med målinriktad teknik inbyggd i varje ny funktion kan konsumenterna skjuta upp starten av en cykel och köra maskinen i tyst läge så att den kan köras när alla andra sover. Diskmaskinen kan programmeras så att den automatiskt startar en diskcykel när programvarugränssnittet Nest är inställt på läget ”Out of the House”. Konsumenterna kan också programmeras för att få meddelanden som varnar dem när cykeln är klar.
  • Whirlpool® Smart French Door golvstående kylskåp med fransk dörr kopplat till programvarugränssnittet Nest så att upptagna familjer har full kontroll.Med ny teknik som hjälper familjer att hålla ordning när schemat är mer hektiskt än någonsin, gör Smart French Door golvstående kylskåp det möjligt för familjer att aktivera partyläge med hjälp av Whirlpool®-mobilappen för att utlösa snabbare isproduktion och lägre temperaturer för att förhindra stigande temperaturer på grund av frekvent öppning och stängning av kylskåpet när gästerna är hemma. Kylskåpet använder också smarta meddelanden för att varna familjerna om strömmen går eller om Wi-Fi-signalen försvinner, så att de omedelbart kan kontrollera maten i kylskåpet.

”Apparater.”

  • Whirlpool® 6 kombinerad inbyggnadsugn.4 Cu. Ft. Kombinationsugn 6.4 kubikmeter minimerar stegen, förkortar matlagningstiden och eliminerar behovet för hemmakockar att arbeta slumpmässigt.CookCoach™-systemet med digital termometer mäter matens temperatur och talar om när maten är klar. Och med konverteringsfunktionen för konvektion är det enkelt att förkorta tillagningstiden och det finns inget behov av komplicerade temperatur- och tidsberäkningar. Konsumenterna väljer bakning, stekning, bakning, mikrovågsugn eller en kombination av dessa metoder, och Whirlpool® kombinerade inbyggnadsugn gör resten åt dig.
  • Whirlpool® Smart Front Control Range-gashällen informerar familjen när den är redo att laga mat.Med meddelanden som aktiveras via Whirlool®-mobilappen vet familjekockar exakt när förvärmningen är klar och när tillagningstiden är över, vilket gör att de inte behöver övervaka ugnen hela tiden och ger dem tid att städa eller servera bordet klart. Den hjälper faktiskt till att vägleda matlagningsprocessen – användarna kan skicka steg-för-steg-instruktioner direkt till sin spis och den kommer att programmera apparaten så att den följer dem automatiskt. När Nest-programmeringsgränssnittet är inställt på läget ”Out of Home” utanför hemmet får användarna en varning via Whirlpool®-mobilappen om deras spis är påslagen.
  • Det golvstående kylskåpet med fransk dörr från Whirlpool® har ett unikt hyllplaneringssystem för att rymma och placera alla familjens favoritmatvaror, vilket gör det till det mest praktiska kylskåpet när det gäller att organisera inredningsutrymmet. Den helt och hållet intuitivt omgjorda inredningen på insidan är inspirerad av idén om en hutch och utformad för att utnyttja utrymmet bättre, med uppdelade behållare där familjerna kan förvara och visa upp sina matlängtan. Den effektiva layouten möjliggör mer förvaring eftersom den utformades för att rymma de vanligaste produkterna, stora, höga, små, grunda och breda, inklusive mjölkburkar på 1 gallon, vinflaskor med kork, enlitersflaskor med mousserande vatten, glasburkar med spaghettisås, glasburkar med pickles och små burkar med senap och sylt.

Mellan den 6 och 9 januari kan besökare på Consumer Electronics Show CES få en djupgående titt på de nio prisbelönta hushållsapparaterna och andra innovationer i Whirlpools monter på Sands Expo Center.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Molly Åkesson

    Kan du berätta mer om de innovationspriserna som Whirlpool vann på CES 2023? Vad var det för innovativa produkter eller teknologier som gjorde att de fick så många priser?

    Svara
Lägg till kommentarer