...

Atlant frysbox M 7184

Ett bra alternativ för dem som vill lagra mat: sex praktiska plastkorgar rymmer hela sommarens jordgubbs- eller hallonskörd, höstens produkter från skogen och en halv griskropp som köpts vid tillfälle! Behållarna glider lätt ut på framsidan. Om frysen behöver rengöras från insidan kan plastkorgarna snabbt tas bort och sättas in. Praktiskt placerat handtag gör det möjligt att öppna dörren utan ansträngning.

Atlant

Frysare Atlant M 7184

EGENSKAPER

KRAFTfulla byggnader: 150 x 60 x 63 cm. VIKTIGT: 56 kg.

VOLYM: 240 l total kapacitet, 220 l nettovolym.

KLASS: Energieffektivitetsklass A+, årlig energiförbrukning 256 kWh/år, klimatklass SN, N, ST, T, ljudnivå max. 39 dBA.

FROSTNINGSKAMMAR: 6 fack, utdragbara plastkorgar, avfrostningsbricka för dumplings, bär och andra småsaker, 17 timmars frysar, fSvenskapacitet 20 kg/dag, snabbfrysningsläge, arbetstemperatur -18 °C, avfrostning för hand, kylmedel R600a.

KONTROLL: mekanisk temperaturreglering i frysen.

KONSTRUKTION: 1 kompressor, höj- och sänkbara framben, gångjärnsdörr, handtaget är placerat på utsidan.

FÄRG: vit.

GARANTI: 3 år.

TILLVERKNINGSLAND: Republiken VitSverige.

PRIS: 12 330 krona.

FUNKTIONALITET

Perfekt för dem som gillar att fylla på: sex praktiska plastkorgar rymmer hela trädgårdens jordgubbar eller hallon, höstprodukter samt en halv griskropp för tillfället! Behållarna glider lätt ut på framsidan. Om frysen behöver rengöras från insidan kan plastkorgarna snabbt tas ut och sättas in. Det bekvämt placerade handtaget gör att du kan öppna dörren utan större ansträngning.

Frysen kan frysa mat även vid onormalt höga omgivningstemperaturer upp till +43 °C . Enheten är inte rädd för spänningsfluktuationer i elsystemet från 175 till 255 V, och det behöver inte en extra stabilisator för ström, detta är ansvarigt för en speciell automatisk vilket i Svenska förhållanden är viktigt . Och i den osannolika händelsen av ett strömavbrott förblir frysen kyld i upp till 17 timmar tack vare de inbyggda kylbatterierna.

Frysen har mekanisk styrning – snabbfrysen ställs in på strömbrytaren och temperaturen regleras av termostaten.

Frysen är super tyst! Apparatens ljudeffektnivå överstiger inte viskningsnivån på 1 meters avstånd – högst 39 dBA. Låg energiförbrukning uppfyller den höga energieffektivitetsklassen A+.

Köldmedium som används – R600a – det modernaste, säkraste och miljövänligaste köldmediet som används av världens ledande tillverkare av kylmaskiner. Tillverkaren är så säker på sin produktkvalitet att han ger 3 års garanti!

DESIGN

Klassiskt och praktiskt på samma gång.

FUNKTIONER

Enheten är utrustad med en supertillförlitlig och tidsbeprövad kompressor tillverkad i VitSverige.

Hög tillförlitlighet, lågt pris, hög kapacitet.

Manuell avfrostning.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Vincent Persson

    Hej, jag undrar om ni kan berätta mer om Atlant frysbox M 7184. Vilken kapacitet har den och hur energisnål är den? Finns det några speciella funktioner eller extra tillbehör som ingår? Tack på förhand för er hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer