...

Basen kommer att värmas upp! PRINCESS 236007 översikt över induktionshällar

En av de mest ovanliga vattenkokarna på den Svenska marknaden. Värmeelementet sitter i botten, inte i botten av vattenkokaren, t.e. framför oss finns två apparater – en induktionshäll med temperaturregulator och en glaskokare som värmer eller kokar vatten på denna häll. Genom att använda induktion lyckades tillverkaren värma upp vattnet snabbt och spara energi.

Induktionskittel PRINCESS 236007

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

KRAFT: 1700 Watt.

kapacitet: 1,7 l.

KONSTRUKTION: induktionselement i basen, vattenkokare av värmebeständigt Schott Duran-glas, vattennivåskala, avtagbar infusionsbehållare, avtagbart lock med öppning och tratt för påfyllning av vatten, vattenkokaren och dess tillbehör kan diskas i diskmaskin.

KONTROLL: Vridbar omkopplare på basen, vattnet värms upp till 70°C, 80°C, 90°C, 100°C, bibehåller temperaturen 30 min. , automatisk avstängning med akustisk varning, överhettnings- och kokningsskydd.

FÄRG: bas – silver.

TILLVERKNINGSLAND: CNG.

GARANTI: 1 år.

Med hjälp av en vridbar strömbrytare kan du välja vilken temperatur som helst, varefter du bara behöver trycka på startknappen för att värma upp vattenkokaren.

När uppvärmningen är klar kan du aktivera funktionen för temperaturhållning så att basen värms upp på 30 minuter. Vattnet i vattenkokaren blir inte kallt.

Drickteknik

Setet innehåller en bryggningsenhet, så att du kan brygga din favoritsmak av te vid rätt temperatur direkt i vattenkokaren. Anordningen består av en bägare för bryggning, som sätts in i ett speciellt hål i kittelns lock.

En av de mest slående egenskaperna hos den här vattenkokaren är att den kan diskas i diskmaskinen tillsammans med tillbehören. Detta skyddar vattenkokaren mot fula plack som kan sitta kvar på väggarna efter att teet har bryggts.

Tack vare öppningen i locket kan vattenkokaren användas för att sterilisera burkar.

Energisparande, genialisk design, diskmaskinssäker.

Hög kostnad.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Victor

    Kommer PRINCESS 236007 induktionshällar att värmas upp snabbt?

    Svara
  2. Ella Bergqvist

    Kommer PRINCESS 236007 ge en jämn och effektiv uppvärmning på induktionshällarna?

    Svara
  3. Marcus

    Kommer PRINCESS 236007 induktionshällar att värmas upp snabbt och effektivt? Har någon testat dem och kan dela sina erfarenheter?

    Svara
Lägg till kommentarer