...

Bemästra din sten med Dremel 3000

Sten är det viktigaste byggnadsmaterialet, eftersom det är starkt och hållbart. Egyptierna var de första som byggde stenbyggnader – hus, palats och tempel. Men människor har också använt den för en mängd olika hushållstillämpningar, bland annat för att skapa alla slags husgeråd, figurer, talismaner och smycken. Upptäck hemligheterna kring arbete med sten i vår artikel.

Verktyg

Dremel 3000

Vad du behöver

1. Dremel 3000 multitool;

2. den modulära uppsättningen för skärning och slipning 731 ;

3. Vändskär av volframkarbid 9903, 9905, 9911 ;

4. Fälgar/glidstenar;

5. Blyertspenna eller tuschpenna, ögonskydd, ansiktsskydd, vatten.

Sätt igång med arbetet

Landskapsentusiaster kan ta sig an utmaningen att förvandla sten och ge den ett glänsande och attraktivt utseende. Detta kan användas för att skapa dekorativa stenar för trädgårdsdekorationer, t.ex. stigar. Kontrollera först om stenen har några sprickor och klyftor.Sätt igång med arbetet

Det multifunktionella verktyget

Dremel 3000

Rita det du vill skära på papper i förväg. Det kan vara en sol, en blomma eller ett djur. Överför sedan designen så att säga till stenen.

Gör ditt Dremel 3000-multiverktyg redo att användas. Den är bekväm och enkel att använda med en variabel hastighet på 10 000 till 30 000 varv per minut. Symmetrisk konstruktion och låg kroppsvikt ger ett starkt och bekvämt grepp, vilket gör den lätt att manövrera.

Multitool

Verktygssats 9903

Dremel

Borstplatta 9905

Multiverktyg

9911 Fäste för hastighetshål

Dremel

Modulär uppsättning för stenhuggning och slipning 731

Vid arbete med stenar rekommenderas skyddsglasögon för att undvika damm och vattenstänk i ögonen. Använd den vassa hårdmetallskäraren 9903 för att skära ut din design, använd hårdmetallskäraren 9905 för mer djup och den äggformade skäraren 9911 för raka linjer. Efteråt slipar du bilden.

Den modulära uppsättningen av skär- och sliptillbehör 731 är den perfekta lösningen för arbete med stenar. Detta kit innehåller de mest populära tillbehören, inklusive EZ SpeedClic och två användbara tillbehör den linjära fräsen och skärguiden .

Nyttiga saker att veta

Slipad hård sten är ljusare, men dess färg är mer dämpad.

Stäng av verktyget med jämna mellanrum så att det inte blir för varmt.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Henrik

    Hur effektivt är Dremel 3000 när det gäller att bearbeta sten? Har du några rekommendationer för att få bästa möjliga resultat?

    Svara
  2. Hedda Andersson

    Hur effektiv är Dremel 3000 när det gäller att bearbeta stenar? Är det lätt att använda och ger det bra resultat? Vilka typer av stenar kan man bearbeta med denna verktyg? Finns det några specifika tips eller tekniker för att få ut det bästa av Dremel 3000 när man arbetar med stenar? Tack på förhand för svar!

    Svara
Lägg till kommentarer