...

Candy-kollektion på IFA 2023

Godisprodukterna kommer att visas upp på IFA 2023 inom tre temaområden: Design, intelligenta lösningar och innovation. Dessa tre värden representerar ett varumärke som är starkt förankrat i sina italienska rötter, vilket manifesteras i den enkla användningen av produkter som är utformade för att göra livet enklare för konsumenterna genom sina unika funktioner och sin design. Dessa smarta lösningar är resultatet av en mängd erfarenhet, kreativitet och uppfinningsrikedom som alltid har varit synonymt med italiensk stil.

Elektriska ugnar


Innehållet i artikeln

DESIGN


Över hela världen har ordet DESIGN blivit synonymt med Made in Italy, vilket i Candy-produkterna uttrycks genom elegans i form av säkra och rena linjer i kombination med funktionella förslag som bäst uttrycker det sanna värdet av funktionell design.

Grand tvättmaskinÓvita GV 1510 LHC3

Den stora ytterdörren är den mest bekväma dörren på marknaden eftersom den är den bredaste, högsta och mest bekväma, vilket gör det mycket enklare att lasta och lossa dina kläder.Handtaget, som är tillverkat av de bästa materialen, är trevligt att se på och praktiskt att använda. En större och bättre belyst display visar temperatur, rotationshastighet och tvättalternativ. Med MEMORY-funktionen kan två favoritprogram sparas med en knapptryckning. Med det innovativa Minh Power System+ och Perfect Rapid59″ utmärker sig maskinen genom att ge dig de snabbaste och mest effektiva tvätttiderna på marknaden: perfekt tvätt på mindre än en timme.

Kylskåp

Egenskaper hos Grand tvättmaskinÓvita GV 1510 LHC3

Främre lastning

Lastvikt:10 kg

Rotationshastighet: 1500 rpm

Visning: LCD pekskärm + ratt

Energieffektivitetsklass: A+++-40%

Specialfunktioner

Den största och högsta dörren på marknaden

Mix Power System+: tvätt vid 20° och 40° på bara 59 minuter

Motor: Perfect Silent Inverter – endast 51 dBA ljudnivå

Kilodetektor: automatisk viktdetektion

Nätverkssystem: Simply-Fi Wi-Fi

Maxi CandyKri-serien av kylskåpÓ Svit

Vid utvecklingen av det nya Maxi CandyKri-kylskåpsortimentetÓ Suite lägger särskild vikt vid detaljer som definierar de praktiska lösningarna för det dagliga livet, t.ex. speciella lådor med olika temperaturinställningar för förvaring av färska produkter som kött, fisk och ägg Fresh Zone , frukt och grönsaker Crisper och till och med kosmetika Beauty Suite . Dessa kylskåp har en ny LED-display, hyllprofiler i metall och matt finish, och har en elektronisk temperaturkontroll via Sky LED-gränssnittet som gör att du kan slå på och stänga av frysläget eller ställa in kylgraden med en enda beröring. Ventilationssystemet Air FAN säkerställer en optimal och jämn temperaturfördelning i kylskåpet. Maximal komfort för din mat, precis som i ett hotellrum.

Gashällar

Funktionerna i Maxi Suite kyl- och frysdisk:

Kri storlekò Maxisvit: 185 cm kombinerat

Elektroniskt användargränssnitt med LED

No Frost-teknik

Teleskopiska skenor

Total nettovolym: 266 l 206 l+50 l

Lyxig ugn, kokplatta och fläktkåpa

Apparaterna kombinerar användarvänlighet med en modern stil som kännetecknas av en enkel och elegant layout, och de matta och förkromade dubbelfärgade knopparna och knapparna ger Elite-serien ett utmärkt och mycket estetiskt utseende.

Duo-ugnen har en speciell separator som gör att du kan tillaga två olika maträtter samtidigt, tack vare två olika tillagningslägen när det gäller temperatur, tid och program, utan att blanda aromer. Nytt användargränssnitt med pekskärm för enkel och intuitiv användning av båda kokenheterna.

Soft Cook-funktionen för ugnen eller den senaste generationen av vertikala brännare från PIROS för hällen, vilket innebär att varje produkt är utformad för att garantera enastående prestanda.

Hårdvara för ditt hem

Egenskaper hos en Elite FCD8 818 VX-ugn

En dubbelugn

Användargränssnitt med pekskärm

Elitdesign

Maximal volym: 78 liter

U-See LED-belysningsteknik: LED-lampor på dörren för bättre synlighet

Sidohyllor för hyllor

Dragkåpa

Funktioner hos Elite CFX 75

En 75 cm gashäll

Elitdesign

5 vertikala brännare

5 frontknappar, fästning för rostfria kastruller

Total effekt 9,9 kW

Kylskåp

Funktioner i huvan Elite CMB 97 ETX

Dragkåpa Décor90 se

Användargränssnitt med pekskärm

4 hastigheter

Energiklass: A

2 LED-lampor

Ljudnivå: 62 dBA

Effekt: 590 mph/ch


SMARTA LÖSNINGAR


Intelligenta produkter och geniala lösningar som är resultatet av företagets långa erfarenhet och som producerar unika apparater med innovativa funktioner som är utformade för att möta konsumenternas behov. Candy erbjuder en lösning för alla dina önskemål, från ett brett utbud av modeller som är små i storlek men stora i prestanda, till sofistikerad och innovativ programvara som fungerar som din egen personliga assistent i köket.

Om ugnsrengöring är den värsta syssla du har att ta itu med erbjuder Candy en snabb och praktisk lösning – Candy Elite Dual Clean-ugnen med ett dubbelt rengöringssystem: ånga Aquactiva, ett system för snabb, daglig rengöring, eller Pyrolysis, perfekt för grundlig rengöring tack vare den intensiva värmen som tar bort alla fettavlagringar och matrester. Stek, fisk eller lasagne – njut av den kreativa friheten och Candy kommer att tänka på rengöringen av din ugn.

Mikrovågsugnar

Funktioner hos Elite Dual Clean FCEK 826 XL:

  • Dubbelt rengöringssystem pyrolys + Aquactiva
  • Användargränssnitt med pekskärm Precò
  • Elitdesign med handtag för att trycka på handtagen
  • Volym: 68 liter
  • Sidogaller med teleskopiska styrningar
  • Emalj som är lätt att rengöra

Du kan lämna ett romantiskt meddelande eller en hälsning till familjen, eller lämna en veckas minnen på den integrerade Candy slateboarden. Den ultimata möbeln för ett modernt och roligt kök, baserad på innovativ teknik, inklusive touchkontroller direkt på glaset, kolfilter och timer. Använd utrymmet på ett förnuftigt sätt.

Elektrisk ugn

Funktioner hos Dashboard Hood CCL 60N:

  • Extraktor med skifferbräda
  • Infrarött användargränssnitt
  • Energiklass: A
  • 4 hastigheter
  • 2 LED-lampor
  • Ljudnivå: 66dBA
  • Utgående effekt: 765 m/ch

Stora apparater för köket

Candy revolutionerar köket med sin nya och innovativa mikrovågsugn COOK-IN-APP. Den här ugnen är inte bara en ”återuppvärmningsugn”; den är utformad för att verkligen hjälpa dig att laga snabba och läckra måltider som passar alla behov. Du hittar en mängd olika recept, från glutenfria till barnmenyer, från säsongsbetonade rätter till söta godsaker som professionella kockar har funnit lämpliga för mikrovågsugn.

Candy COOK-IN-APP är särskilt utformad för två av de mest krävande konsumentgrupperna: mammor och hälsomedvetna ätare.

Särskilt för alla kvinnor som måste förbereda de första måltiderna till sina barn erbjuder BabyFood-funktionen ett antal förinställda program för att förbereda homogeniserad soppa eller grönsakssoppa, värma mjölk eller sterilisera nappflaskor.

Dragkrokar

Med hjälp av appen Cooke Light kan du laga hälsosamma måltider som yoghurt, grönsaker, fullkornspasta eller torka aromatiska växter.

Dessutom har Candy utvecklat en särskild sektion i sin Candy simply-Fi-app för att ge verkligt stöd till alla COOK-IN-APP-användare. Appen är utrustad med ett nytt, användarvänligt användargränssnitt och är indelad i tre användbara och praktiska avsnitt: ”Tips”, som ger information om alternativa metoder för att använda mikrovågsugnen, ”Matlagning”, som listar alla ingredienser, och ”Recept”, ett avsnitt med en uppdelning kategori för kategori. Vill du läsa? Du hittar tips om hur du får ditt hus att lukta gott eller hur du steriliserar glasburkar, hur du optimerar grönsakskokning, lär dig mer om egenskaperna hos mer än 30 produkter osv.p.

Du gör det enkelt att överraska dina vänner och din familj med en ny maträtt varje dag

Funktioner hos Cook In App CMXC 30 DCS mikrovågsugn:

Teknik för matlagning i surround

40 automenoriska recept laddade

Cook-In App: Utbildning, information, tips

Mikrovågsugn med 30 liters kapacitet

Ny digital display

Eco- och mute-funktioner

Professionell rengöring av håligheter

Anslutningssystem: Simply-Fi med Cook-In-App

Tvättmaskiner

Candy Trio är ett unikt koncentrat av innovation eftersom det passar tre apparater av standardstorlek och passar perfekt för behoven hos moderna konsumenter med begränsat utrymme i köket, men som inte vill gå miste om den bekvämlighet som tekniken erbjuder.

Den 60 cm breda Candy Trio är idealisk för ett andra hem eller en liten lägenhet och kombinerar en kokplatta med 4 gasbrännare, en multifunktionell ugn och en diskmaskin med 6 delar med ett 75° Sanitizing-program för att eliminera 99,9 % av bakterierna.

Candy Trio är verkligen en ikonisk produkt för företaget och är resultatet av Candys forskning och utveckling som har varit banbrytande för innovativa lösningar som är utformade för att verkligen förenkla vardagen för konsumenterna.

Produktegenskaper TRIO:

Glaskeramik- eller gashäll beroende på modell

Ugnens kapacitet: 40 liter

Diskmaskin för 6 rätter med nytt användargränssnitt med pekskärm

Populär design

Elektriska ugnar

Tvättmaskin och torktumlareGrandÒVita Smart: Tack vare NFC Smart Touch-tekniken kan du styra den här tvätt- och torktumlaren från din mobila enhet. Du kan ladda ner specifika program och tvättrekommendationer och utföra förebyggande underhåll av din maskin. Belastningsvikt 9+6 kg, energieffektivitetsklass: AAA.

Funktioner hos Grand tvättmaskin och torktumlareÓvita Smart GVSW 1496 DWC

Lastvikt: 9+6 kg

Skivspelarens hastighet: 1400 rpm

Skärm: pekskärm

Energieffektivitetsklass: AAA

Specialfunktioner:

Enkel ångstrykning: mindre veck för senare strykning

Woolmark-certifierad, vårdprogram för ull

Mix Power System+: tvätt vid 20°, som vid 40° på bara 59 minuter

Anslutningssystem: Smart Touch NFC

Stora apparater för köket

Stor torktumlareÒVita, som på ett perfekt sätt kombinerar hög lastvikt och prestanda, kan torka upp till 10 kg tvätt samtidigt som den har en energieffektivitetsklass A ++. Tack vare EasyCase-tanken som är inbyggd i dörren är problemet med vattensamling, som kondenserar under torkningsprocessen, löst.

Funktioner för Grand torktumlareÓvita GFS HD1013A2C:

Maximal lastkapacitet: 10 kg

EasyCase 5,5 L dörr

Energieffektivitetsklass med värmepump: A++

Digitalt användargränssnitt

Anslutningssystem: Smart-Fi+ Wi-Fi + NFC : synkronisering med tvättmaskinen + smarta cykler + smart kontroll.

Godis

De lägsta effekt- och ljudnivåerna i kombination med ett maximalt lastdjup på endast 45 cm gör Candy Slim 45 City Life unik på marknaden. Med en energieffektivitetsklass på A+++-30% och en ljudnivå på 49 dB kan den tvätta 8 kg tvätt på bara 45 cm djup. Eftersom den hör till det stora utbudetÓDen har en stor dörr för enkel lastning.

Funktioner hos Grand tvättmaskinÓVita Slim City Life GV4 148LCH3:

Smal frontmatad tvättmaskin 45 cm

Högsta energieffektivitetsklass: A+++-30%

Lastvikt:8 kg

Trumhastighet: 1400 rpm

Ljudnivå: 49 dBA

Display: LCD + handtag

Tvätthastighetsprogram: 14/30/44 min.

Särskilda funktioner:

Mix Power System+: tvätt vid 20° som vid 40° på bara 59 minuter

Motor: Perfect Silent Inverter

Strykningsprogram med lätt ånga: mindre skrynklor för snabbare strykning

Anslutningssystem: Smart Touch NFC

Inbyggd teknik

69 cm hög, 51 cm bred och 44 cm djup. Mått på en ny resväska? Nej, detta är måtten på Candy Aquamatic, den minsta maskinen på marknaden, men med stor kapacitet.

Trots den minskade kapaciteten är Aquamatic en verklig koncentration av teknik som utvecklats i Italien. Med en lastkapacitet på 4 kg, energieffektivitet i klass A+, digital display, upp till 24 timmars fördröjd start, trumhastighet på 1 100 varv per minut och 16 olika tvättprogram är det den perfekta lösningen för små utrymmen. Tack vare sin minimala storlek kan maskinen installeras var som helst – under köksbänken eller under badrumshyllan, och tar bara några centimeter i anspråk! Maskinen är idealisk för unga eller ensamstående personer, för ett andra hem, en husvagn eller en båt och garanterar en perfekt tvätt med maximal effektivitet.

Funktioner i tvättmaskinen Aquamatic AQUA 1042D:

Kompakt frontmatningsmaskin: 69 x 51 x 44 cm

Stor belastningskapacitet: 4 kg

Roterande trumhastighet: 1 100 varv per minut

Elektronisk styrning med digital display

Energiklass: A+

Särskilda funktioner:

Hastighetscykler: 14/30/44 minuter

Fördröjd start för maximal flexibilitet

Gasdrivna paneler

En innovativ och unik lösning för att uppnå bästa torkresultat när utrymmet är begränsat. Candy Slim-torktumlaren med värmepumpsteknik kan torka upp till 7 kg tvätt samtidigt som den har optimal energieffektivitet Klass A prestanda++. Tack vare NFC-anslutningssystemet kommunicerar maskinen med användaren, vilket möjliggör ytterligare program, kontroller och den användbara röstassistentfunktionen – en personlig assistent som, enligt den information som användaren tillhandahåller, föreslår det bästa programmet.

Slim Grand har följande egenskaperÓvita GVS4 HD713A2C:

Belastningsvikt: 7 kg med ett djup på bara 46 cm

Energiklass: A++

Dörr med EasyCase-tank 5,5 liter

Godkänd av Woolmark för bättre vård

Stort digitalt användargränssnitt

Anslutningssystem: Smart Touch NFC : smarta cyklar + smart check + röstassistent

Godis

Candy Slim-diskmaskinen är den enda diskmaskinen i världen som bara är 45 cm bred; den har kapacitet att diska 11 lass disk effektivt.

Funktionerna i diskmaskinen Candy Slim CDP 2D1145X:

Maximal volym med 45 cm: 11 bordsdukar

Energieffektivitetsklass: A++

Extremt tyst, ljudnivå: 45 dBA

7 program

Höghastighets 30-minutersprogram

Expressalternativ: 25 % extra energibesparing

Digitalt användargränssnitt

Kylskåp

En unik, kompakt integrerad diskmaskin som är lika stor som en ugn. Perfekt för de vackraste miniköken.

Funktioner hos den kompakta inbyggda diskmaskinen CDCI8

Kompakt inbyggd diskmaskin55cmx60.9cmx55cm

Användargränssnitt med pekskärm

Lastkapacitet: 8 uppsättningar tallrikar

Energieffektivitetsklass: A+

8 program

Ljudnivå: 49 dBA


INNOVATION


Teknisk innovation har alltid varit drivkraften bakom Candy. En pionjär inom banbrytande lösningar sedan företaget grundades 1945., När företaget introducerade den första halvautomatiska tvättmaskinen på den europeiska marknaden fortsätter Candy idag att investera i forskning och utveckling för att kunna erbjuda produkter som ger konsumenterna verkliga fördelar.

Elektriska ugnar

Riktigt rent på det enklaste sättet med Smart Fi+, där du kan starta cykeln på några sekunder från din mobiltelefon och styra den utan minsta krångel. Mix Power System+ sprutar rent tvättmedel direkt på kläderna så att du kan använda det mer effektivt. Därför är BIANCA-tvättmaskinen, med sina stora svarta fönster och dolda kontrollpanel, inte bara vacker att se på, utan också en av de mest innovativa produkterna på marknaden idag.

Egenskaper hos tvättmaskinen Bianca Candy:

Estetik: en helt vit maskin

Lastvikt:10 kg

Hastighet i tumlaren: 1 400 varv per minut

Display: vit kub

Energieffektivitetsklass: A+++-40%

Ljudnivå: 51 dBA

Specialfunktioner:

Mix Power System+: tvätt vid 20° som vid 40° på bara 59 minuter

Motor: Perfect Silent Inverter

Anslutningssystem: Smart Fi+ wi-fi + NFC

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Stefan

    Vad kan vi förvänta oss av candy-kollektionen på IFA 2023? Är det några nya favoritsmaker eller innovativa produkter som vi borde se fram emot?

    Svara
  2. Anders

    Hej! Jag undrar vilka godissorter som kommer att finnas i Candy-kollektionen på IFA 2023. Kan du ge mig några detaljer om vilka smaker och märken som kommer att finnas tillgängliga? Tack på förhand!

    Svara
  3. Alicia Bäckström

    Hej, jag undrar vilka slags godisar kommer att finnas med i Candy-kollektionen på IFA 2023? Kommer det att finnas några nya smaker eller speciella överraskningar? Ser fram emot att höra mer om detta! Tack på förhand.

    Svara
Lägg till kommentarer