...

Canon presenterar 7D Mark III före sommaren 2023.

Enligt rykteskällan CanonWatch, som hänvisar till en ”känd” och ”pålitlig” källa, kan Canon tillkännage 7D Mark III före försommaren 2023 och börja sälja den nya DSLR:n redan i juli eller augusti.

Fotoutrustning

CanonWatch räknar med att tillkännagivandet kan ske på CP+ i Japan i början av mars eller på NAB i april 2023. Det är förstås för tidigt att tala om specifikationerna för 7D Mark III, men det finns några viktiga funktioner som Canon definitivt bör inkludera för att den nya kameran ska kunna konkurrera på ett bra sätt:

1. Bättre AF-spårning. Canons iTR-teknik har legat efter konkurrenterna de senaste åren och 7D III behöver förbättras avsevärt på detta område. Det vore idealiskt om 7D III fick samma autofokussystem som 1DX Mark II.

2. Förbättrad video. 7D III kan garanterat spela in 4K-video.

3.Förbättrat grundläggande dynamiskt område. Med tanke på att de flesta Canon-kameror sedan 7D II har förbättrat det dynamiska omfånget är det troligt att detta också kommer att uppnås i 7D III.

4.Pekskärm.

5.Automatisk finjustering av AF för Canon-objektiv med flera brännvidder lagrade.

6.Inbyggt stöd för WiFi, Bluetooth och NFC

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Anton

    När är den exakta lanseringsdatumet för Canon 7D Mark III?

    Svara
  2. Sebastian Karlsson

    Kan du berätta mer om funktionerna och förbättringarna som förväntas i Canon 7D Mark III? Hur kommer denna nya modell att skilja sig från tidigare versioner och hur påverkar den fotokvaliteten? Vad kan vi förvänta oss när det gäller bildkvalitet, hastighet och användarvänlighet? Tack på förhand för din information!

    Svara
Lägg till kommentarer