...

En granskning av Stadler Form Mixer Three SFM.3000

Stadler Form Mixer Three – en blandare som garanterar en perfekt kvalitet på blandning och slagning av alla produkter praktiskt taget utan användarhjälp. Förutom det planetariska blandningssystemet som ger en homogen konsistens och total avsaknad av klumpar har mixern många fördelar.

Stadler Form

Stadler Form Mixer Tre SFM Planetary Mixer.3000

MODELLBESKRIVNING

Stadler Form Mixer Three – en mixer som garanterar perfekt blandning och vispning av alla produkter utan att användaren behöver ingripa. Förutom det planetariska blandningssystemet, som garanterar en homogen konsistens och inga klumpar alls, har mixern många fördelar. Den kraftfulla motorn på 1 000 W och de fyra professionella redskapen – degkrok, visp, vispredskap för luftiga blandningar och det innovativa skrapredskapet Scrapemaster™ – är bara några exempel på Scrapemaster™:s enastående design. Midea-dammsugaren har en hög sugkapacitet som minimerar att produkten fastnar på skålens väggar och själva munstycket, så den är perfekt för att blanda små mängder ingredienser – ingenting fastnar i skålen, varenda smula försvinner i processen! 12 mixervärden med vridbar ratt och pulskontroll. En mjukstartsfunktion förhindrar stänk och ett skållock med integrerad påfyllningsrännan skyddar mixern från stänk. Innan du slår på timern eller stoppuret kan du ställa in den, vilket är praktiskt för att exakt följa recept och för kulinariska experiment. Hastighet och tid visas på LCD-displayen.

EGENSKAPER

– Hölje helt i metall.

– Växellåda i härdat stål.

– Skål i rostfritt stål med en kapacitet på 4,7 liter.

– Automatisk låsning av motorn när motorenheten lyfts.

– Automatisk avstängning vid överhettning av motorn.

– Mått: 380x215x350 mm.

– Vikt: 9,5 kg.

Pris: 15 990 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. David

    Hur är prestandan och användarvänligheten hos Stadler Form Mixer Three SFM.3000? Är det värt att investera i denna produkt?

    Svara
  2. Victor

    Hej! Har någon testat och kan dela med sig av sina erfarenheter med Stadler Form Mixer Three SFM.3000? Jag funderar på att köpa den och skulle vilja veta om den är effektiv och hållbar. Tack på förhand för era svar!

    Svara
  3. Selma Törnqvist

    Hur högt ljudnivå har denna Stadler Form Mixer Three SFM.3000? Är den lämplig för användning i hemmet utan att störa omgivningen?

    Svara
Lägg till kommentarer