...

Granskning av kylskåpet Atlant XM 6224

Två kompressorer, låg energiförbrukning, lång garantiperiod.

Atlant

Inget semesterläge.

Atlant

Atlant XM 6224 kylskåp med bottenfrys

FUNKTIONER

MÅL: 195x70x62,5 cm. VIKTIGT: 85 kg.

VOLYM: total volym: 401 l, kylskåpsfack: 280 l, frysfack: 121 l.

KLASS: Energieffektivitetsklass A+, årlig energiförbrukning 310 kWh/år, klimatklass SN-T +10 till +43°C .

FROSTFÖRRÄTTNINGSENHET: automatiskt avfrostningssystem, 3 fack, snabbfrysningscykel, frysförmåga 15 kg/dag, 20 timmars självförsörjande kylning vid strömavbrott, -18 °C automatisk temperatur för förvaring av livsmedel, 3 helt genomskinliga plastlådor med handtag i sidodörrarna.

KÖLNINGSFÖRVARING: genomsnittlig förvaringstemperatur +4°C, temperatur från 0°C till +10°C justerbar, automatiskt avfrostningssystem för kylskåpsförångaren, 4 hyllor av härdat glas, 4 dörrhyllor, en förstärkt och förstorad hylla för flaskor, äggkorg, 2 plastbehållare för grönsaker.

KONTROLL: mekanisk temperaturjustering i kamrarna.

KONSTRUKTION: 2 kompressorer, kylmedel R600a, höj- och sänkbara framfötter, gångjärnsdörrar, max 40dB.

FÄRG: metalliskt silver.

GARANTI: 3 år.

TILLVERKARENS LAND: VitSverige.

PRIS: 19 000 krona.

FUNKTIONALITET

Frysfack i kyl- och frysskåpet som gör det möjligt att frysa in upp till 15 kg färska livsmedel per dag. Temperaturen i frysfacket sänks till -24 °C när detta läge är aktiverat. Detta möjliggör snabb frysning av livsmedlen för att bevara maximalt med näringsämnen och vitaminer.

Den nya rymliga kyl- och frysboxen har en indikatorlampa för kyl- och frysfacket, frysfacket och temperaturen i frysfacket.

Det starka vakuumet i kylskåpets dörrtätning säkerställer en lufttät stängning i händelse av strömavbrott. Det hjälper dig att hålla kylan i facken så länge som möjligt.

Kylskåpets nästan tysta drift och de gångjärnsdörrarna gör att du kan placera det var du vill.

Ett rymligt kylskåp med en bredd på 70 cm som gör att du kan göra stora inköp av mat, eftersom den stora innervolymen gör att den kan användas för att hålla all mat perfekt fräsch.

DESIGN

En silverfärgad kyl- och frysdisk är definitivt en trendig apparat. Kylskåpets elegans och diskreta skönhet ger ett charmigt intryck i alla rum.

FUNKTIONER

Informationsdisplay som är synlig genom ett fönster i dörren för att visa aktuella inställningar och temperatur utan att öppna dörren.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Joakim

    Hej! Jag undrar om någon har granskat kylskåpet Atlant XM 6224 och kan dela sina erfarenheter? Är det tillförlitligt och har det bra funktioner? Är det tyst och energieffektivt? Tack på förhand för era svar!

    Svara
  2. Jonas

    Hej! Jag undrar om någon har testat och granskat kylskåpet Atlant XM 6224. Jag funderar på att köpa det och skulle vilja höra era åsikter om dess prestanda, hållbarhet och energieffektivitet. Tack på förhand för era svar!

    Svara
  3. Elin Persson

    Jag har läst om granskningen av kylskåpet Atlant XM 6224. Kan någon berätta om den här modellen har en energisparfunktion och om det finns några recensioner om det? Är det värt att köpa detta kylskåp eller finns det bättre alternativ på marknaden? Tack på förhand för alla svar och råd!

    Svara
Lägg till kommentarer