...

Huawei presenterade MateBook på MWC 2023

Den 21 februari 2023 på Mobile World Congress 2023 presenterade Huawei Huawei MateBook, en premium 2-i-1-mobil enhet utformad för dagens affärsanvändare. MateBook är en kraftfull, användbar och funktionell mobil enhet som är lika bra för arbete som för lek. Lanseringen av Huawei MateBook är en fortsättning på Huaweis strategi att bygga långsiktiga partnerskap med marknadsledare. MateBook drivs av 6:e generationens Intel Core-processor i M-serien. Detta produktiva och kompakta chip klarar effektivt av alla uppgifter som affärsanvändare ställs inför.

Huawei MateBook 256 Gb HZ-W09 Tablet

Eftersom Huawei MateBook körs på operativsystemet Windows 10 kommer datoranvändare att få en uppsättning verktyg och lösningar från Microsoft, inklusive den senaste webbläsaren Microsoft Edge och en personlig röstassistent med Cortana artificiell intelligens.

Exceptionellt smal kropp och innovativ design

En av de viktigaste fördelarna med Huawei MateBook är balansen mellan kompakt mobil enhet och bärbar dator. MateBook är innesluten i ett elegant och robust metalliskt skal. Användaren kan också använda det valfria skyddsfodralet, som skyddar datorn från oförutsedda situationer på vägen. Den tunna och smala Huawei MateBook väger endast 640 gram. Det gör det enkelt att ta med sig den överallt.

Huawei MateBook 256 Gb HZ-W19 Tablet

Fusion av mode och funktionalitet

Tangentbordsmodulen på Huawei MateBook är tillverkad av miljövänligt syntetiskt läder. Materialet är starkt, hållbart, vackert och känns bra att röra vid. Det har ett bekvämt tangentbord av ö-typ med stora tangenter med 1,5 mm mellanrum, vilket minskar antalet skrivfel. En integrerad multitouch-touch-pekplatta säkerställer en smidig och noggrann markörrörelse.

Bra skärm

Huawei MateBook är 12 tum i diagonal, baserad på en IPS-pekskärm med ultratunn ram. Resultatet är ett förhållande mellan skärm- och höljeyta på 84 procent. En skärmupplösning på 2160×1440 pixlar och en maximal betraktningsvinkel på 160 grader.

Huawei MateBook 256 Gb HZ-W29 Tablet

Långvarig batteritid

Hög batteritid var Huaweis prioritet när MateBook utvecklades. Med en batterikapacitet på 37 W*h räcker en full laddning för att klara upp till 9 timmar i blandat läge, upp till 9 timmars webbsurfning eller 29 timmars musikuppspelning. Batteriet har stöd för Huaweis exklusiva energisparteknik för en bekvämare och längre livslängd. Ladda snabbt och på så lite som 2,5 timmar, med så lite som 60 % laddning efter en timmes inkoppling.

Prestanda

Huawei MateBook körs med Windows 10 och drivs av den sjätte generationens Intel Core M-processor. Tack vare prestandan kan du utföra flera arbetsuppgifter och köra alla viktiga program som behövs för verksamheten, inklusive Microsoft Office. Upp till 8 GB DDR3 RAM-minne och upp till 512 GB SSD-kapacitet, beroende på konfiguration. Dessutom har det noggranna valet av komponenter och den detaljerade interna konstruktionen helt eliminerat användningen av kylfläktar, vilket innebär att ljudnivån i Huawei Hertz hålls till ett absolut minimum.

Huawei MateBook 512 Gb HZ-W19 Tablet

MatePen – mer än bara en stylus

Den praktiska MatePen-pennan hjälper dig att göra handskrivna anteckningar direkt på enhetens pekskärm med enkelhet och imponerande precision. Verktyget känner igen 2048 grader av tryck och möjliggör många olika åtgärder med praktiskt taget ingen latenstid.

Avancerade affärsanvändare kommer att uppskatta MatePens funktionalitet i grafiska editorer och matematiska funktioner samt den inbyggda laserpekaren för användning under presentationer.

Huawei MateBook 512 Gb HZ-W29

Ett tryck för att låsa upp

MateBook är utrustad med en inbyggd fingeravtrycksläsare som skyddar systemet från obehörig åtkomst. Identifiering är enkel och problemfri med en fingeravtryckssensor som snabbt känner igen fingeravtryck oavsett vilken vinkel de hålls mot sensorn. Misstag minimeras: en beröring och Huawei MateBook är redo att användas; det är en av de snabbaste skannrarna på marknaden.

Rörlighet och bekvämlighet

Huawei MateBook är inte bara mobil på egen hand, den hjälper även andra prylar att bli mobila. Datorn kan skapa en mobil hotspot och stöder snabbt datautbyte med smartphones och surfplattor med operativsystemet Android.

Huawei MateBook börjar säljas i Asien, Europa och Nordamerika under de kommande månaderna. Den kommer att finnas i silver och guld.

Huawei MateBook 256GB HZ-W19 Tablet

MateBook pris

Processor

RAM

ROM

USD före skatt

Euro inkl. skatt

6:e Core™ m3

4 GB

128 GB

$699

€799

6:e Core™ m3

4 GB

256 GB

$849

€949

6:e Core™ m5

8 GB

256 GB

$999

€1,149

6:e Core™ m5

8 GB

512 GB

$1,199

€1,349

6:e Core™ m7

8 Gb

256 GB

$1,399

€1,599

6:e Core™ m7

8 GB

512 GB

$1,599

€1,799

Tillbehör

Tangentbord

$129 €149

MatePen

$59 €69

MateDock

$89 €99
Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Elin Åkesson

    Vad är det mest imponerande med Huawei MateBook som presenterades på MWC 2023? Är det några nya funktioner eller specifikationer som skiljer den från tidigare modeller?

    Svara
Lägg till kommentarer