...

Körting-fläkt utsedd till Årets produkt 2015

KöFör fjärde året i rad har vår SSD vunnit den prestigefyllda utmärkelsen Årets produkt, som fortsätter att uppmärksamma innovativa och spännande nya produkter på de Svenska marknaderna för ljud, video, foto, datorer, mobiler och hushållsapparater. I år gav en kompetent jury bestående av marknadsexperter och redaktörer från ledande facktidskrifter priset till KöKSF930JHI-R med ultraljudsfuktare.

Klimatteknik

Fan KöUtnämnd till Årets produkt 2015

KSF930JHI-R fläkt från KöFläkten KSF930JHI-R är ett ljust och snyggt tillbehör, som kommer att vara en oersättlig assistent under en varm säsong, och som också kommer att passa perfekt i en modern inredning. Med en inbyggd luftjoniserare fyller fläkten på balansen av negativa joner i luften, vilket förbättrar blodcirkulationen, återställer sömnen och nervsystemet och gör luften lika ren och fräsch som efter ett åskväder. Dessa partiklar drar också till sig damm och små smutspartiklar.

En mängd olika fläktlägen gör att du kan skapa din egen individuella komfort i rummet. I läget NORMAL är luftflödet lågt/medelhögt/högt. NATURAL-läget är perfekt för dem som vill uppleva naturen i sitt eget hem, där fläkten växlar från högt till lågt för att efterlikna naturens vindar. SLEEP-läge – särskilt läge för bekväm sömn.

KSF930JHI-R är utrustad med en SWING-funktion för bättre luftfördelning. När den aktiveras roterar fläkten horisontellt i 70 grader, vilket också bidrar till att föra luften till olika delar av rummet.

Utmärkelsen Årets nationella produkt har delats ut i Sverige sedan 2004 som en del av Consumer Electronics Consumer Electronics & Photo Expo. Priset är en viktig händelse för tillverkare och distributörer av utrustning samt slutkonsumenter, eftersom det identifierar de bästa produkterna på den Svenska marknaden. Alla vinnande produkter får en särskild ”Årets produkt”-märkning, vilket ger konsumenterna möjlighet att välja de modeller som har fått högsta betyg av den professionella juryn. Priserna delas ut i fem kategorier: Audio/Videoapparater, Fotoprodukter, Material och utrustning, Mobila och digitala enheter, TOP High End och Vitvaror.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Anton Nilsson

    Vad var det som gjorde att Körting-fläkten blev utsedd till Årets produkt 2015? Är det på grund av dess prestanda eller design? Finns det några speciella funktioner som gör den unik? Är det värt att investera i en Körting-fläkt? Tacksam för svar!

    Svara
Lägg till kommentarer