...

Miele induktionshäll KM 6317

Stort urval av funktioner, TwinBooster, rektangulär expansionszon.

Elektriska kokplattor

Det krävs en LAN-anslutning för att kunna använda alla funktioner.

Miele

Miele induktionshäll KM 6317

TEKNISKA EGENSKAPER

Induktionshällar

: Främre vänster 160-230 mm, 2,3 kW 3,0/3,7 kW TwinBooster , Längre vänster 100-160 mm, 1,4 kW 2,2 kW Booster , Främre höger 140-200 mm, 1,85 kW 3,0 kW Booster , Längre höger 140-200 mm, 1,85 kW 3,0 kW Booster , Rektangulär zon 300×200 mm, 2,3 kW 3,0/3,7 kW TwinBooster .

Kontroller

Pekkontroller, knappar för val av effekt med indikatorer.

Funktioner

: Booster/TwinBooster, Booster-funktion, Stop&Go-funktion, 9 timmars timer., Individuell programmering, håller maten varm, nätverksansluten Miele@home+Con@ctivity.

Anslutning

: 7,4 kW.

Säkerhet

: Indikator för restvärme, överhettningsskydd, säkerhetsavstängning, driftsspärr, panavkänning, felavkänning.

Färg

LED: svart.

Mått

Delarnas bredd: 614x514x51 mm, fördjupning 600×500 mm.

Garanti

: 2 år.

MODELLBESKRIVNING

Hällen är utrustad med TwinBooster-funktionen som gör att du kan öka zonens effekt i två steg. Funktionen gäller den främre vänstra kokzonen och en rektangulär utvidgningszon på den yttersta högra brännaren. Hällen styrs med en ratt och varje effektnivå har en egen knapp, vilket gör det lätt att justera den. Apparaten är utrustad med ett komplett utbud av avancerade automatiska funktioner. Ingen mänsklig inblandning – för vattnet till kokpunkten och växlar sedan över värmen till önskad temperatur. Stop&Go-funktionen används för att stoppa matlagningen när du behöver ta ögonen från spisen. Du kan begränsa tillagningstiden med en timer som kan ställas in på upp till 9 timmar.

Pris

: 74 500.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Anton

    Hej, kan du berätta mer om funktionerna och prestandan för Miele induktionshäll KM 6317? Jag är intresserad av att köpa en, men skulle vilja veta mer innan jag fattar ett beslut. Tack på förhand!

    Svara
  2. Matilda Gustavsson

    Hej! Jag undrar om Miele induktionshäll KM 6317 är lämplig för mitt kök? Jag vill veta om den har tillräckligt med kokzoner och om den är energieffektiv. Finns det några andra viktiga funktioner jag bör känna till? Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
    1. Alexander

      Hej! Miele induktionshäll KM 6317 är en bra val för ditt kök om du behöver fyra kokzoner. Den är energieffektiv och har även andra praktiska funktioner såsom överhettningsskydd och barnlås. Den har en elegant design och är enkel att rengöra. Tack för att du frågade, hoppas detta hjälpte!

      Svara
Lägg till kommentarer