...

Mini översyn av dammsugare Hoover ATHOS TAT 2421 019

En produkt som tar hand om allergiker: EPA 12 finfilter, BACTIZERO antibakteriellt mikrofilter, HEPA-påse och silverjon-dammopp gör dammsugaren till en mycket hygienisk produkt. EPA-filtret är tvättbart och bör bytas endast vartannat år, beroende på hur mycket det används. HEPA-dammpåsen är tillverkad av tekniskt avancerat 4-lagersmaterial och har en ventil för hygieniskt bortskaffande av dammpåsen: när dammpåsen tas ut ur dammsugaren täcker ventilen dammbehållarens öppning, vilket på ett tillförlitligt sätt skyddar användaren från exponering för damm.

Dammsugare för torr dammsugning

Hoover ATHOS TAT 2421 019 dammpåse torr Hoover

BESKRIVNING

Nytt från Hoover med en mycket hög maximal effekt och en sugeffekt på 480 watt. Effekten kan justeras med hjälp av den elektroniska strömbrytaren på kroppen, som har tre lägen: minimum, medium och maximum. Lämplig för både små och stora områden: Dammsäcken har en volym på 5 liter och en arbetsradie på upp till 11 meter. Å andra sidan – har ett system för kompakt förvaring, vilket gör att du kan ”starta” denna hjälpreda, även i liten lägenhet: Slangen är fäst på kroppen som en vertikal parkering, och dammsugaren är lätt att passa bakom dörren, i något litet hörn eller garderob.

Massor av ytliga munstycken som inte kommer att göra det svårt för användaren att veta var han ska förvara allt?”. De tre tillbehören förvaras direkt i dammsugaren – i ett särskilt fack så att de alltid är inom räckhåll. Några redskap som är värda att nämna. Liten borste för möbler som behandlats med silverjoner. Dammborsten är utformad för rengöring av bokhyllor, bildramar och foton, tangentbord och andra känsliga ytor. Justera borstlängden genom att trycka på en knapp på munstycket. Och slutligen har golvmunstycket med naturborst för skonsam rengöring av trägolv ett filtat hjul som inte reppar golvet.

Pris: 10 990 RUR.

Intelligent filtreringssystem, hög effekt, stor hygienisk påse, kompakt förvaring av dammsugaren, integrerad förvaring av munstycken, stort urval av munstycken.

Hoovers

Ingen smutsindikation och filterbyte, behovet av att köpa påsar en uppsättning av 4 kostar 690 krona . .

EGENSKAPER

STRÖMFÖRSÖRJNING: max. förbrukning 2400, sug 480 AEROW.

FILTER: ERA 12-motorigt tvättbart filter, avgasfilter, tvättbart mikrofilter, HEPA-påse.

KONTROLL OCH INDIKATION: regulatorn på kroppen, en mekanisk indikator för fyllning av påsen, automatisk lindning av sladden, automatisk avstängning vid överhettning.

KONSTRUKTION: HANDTAG och VERTIKAL PARKERING, teleskopiskt rör, 5L HEPA-dammpåse, gummihjul, 360° svängbar slang, 11 m räckvidd, slangklämmanordning, integrerad tillbehörsförvaring i höljet, 4 gummihjul.

Den levereras komplett med: golvmopp med metallbas, parkettmopp Parquet Caresse, miniatyrborste med silverjoner, spaltmopp, mopp för stoppade möbler, borstmopp för ömtåliga ytor dammborste .

FÄRG: mineralblå.

MÅL: 512x290x252 mm.

VIKT: 6 kg.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Henrik

    Hej! Jag undrar om dammsugaren Hoover ATHOS TAT 2421 019 är effektiv och pålitlig? Har du någon erfarenhet av den? Jag funderar på att köpa en ny dammsugare och skulle vilja höra dina tankar innan jag beslutar mig. Tack på förhand!

    Svara
    1. Henrik

      Hej! Tyvärr har jag ingen personlig erfarenhet av dammsugaren Hoover ATHOS TAT 2421 019, så jag kan inte säga hur effektiv eller pålitlig den är. Men jag rekommenderar att du läser recensioner och omdömen från andra kunder innan du tar beslutet. På så sätt kan du få en bättre uppfattning om dammsugarens prestanda och pålitlighet. Lycka till med ditt köp!

      Svara
      1. Emil

        Jag har tyvärr ingen personlig erfarenhet av dammsugaren Hoover ATHOS TAT 2421 019, men jag rekommenderar att du läser recensioner och omdömen från andra kunder innan du fattar ett beslut. Detta kan ge dig en bättre uppfattning om hur effektiv och pålitlig dammsugaren är. Lycka till med ditt köp!

        Svara
  2. Lotta Andersson

    Vad är din uppfattning om dammsugaren Hoover ATHOS TAT 2421 019? Är den effektiv och lätt att använda? Hur bra är den på att samla upp smuts och damm? Finns det några negativa aspekter eller saker som kan förbättras med denna modell? Tack på förhand för din feedback!

    Svara
Lägg till kommentarer