...

Miniöversikt över Canon imageRUNNER Advance C5255 färglaser MFP

Smart enhet för högkvalitativ färgutskrift med 51 sidor per minut./min. Integrationen med den kraftfulla Fiery-baserade bitmapprocessorn gör den idealisk för kontor med höga grafiska krav.

Datorer och kringutrustning

A3-laser MFP i färg för medelstora till stora arbetsgrupper

iR-ADV C5255 skriver ut vid 55ppm./minut i svartvitt och 51 ppb./P6200 16GB-plattan kan skannas i färg på en mängd olika medier upp till 256 g/m2 och har en papperskapacitet på 5 000 ark. Dubbelriktad skanner med enkelpass digitaliserar dokument med en hastighet på upp till 120 bilder per minut och konverterar dem till olika elektroniska format som Office Open XML PPT och Word.

Den Fiery-baserade ColorPASS-GX400-styrenheten tillval förbättrar jobbhastigheten, automatiserar arbetsflöden och ökar användarvänligheten vid utskrift av färgmaterial med rikt grafiskt innehåll.

Stor, anpassningsbar pekskärm som är lätt att arbeta med. Jobbhantering med en knapptryckning sparar tid. Mobila medarbetare kan enkelt skriva ut från mobila enheter eller lagra skannade dokument.

Med en upplösning på 1200×1200 dpi ger iR-ADV C5255 skarp text och tydliga bilder, medan pQ-tonern ger balanserade färger och utmärkt bildkvalitet. EFI ColorWise-verktygen i imagePASS-B2 och ColorPASS-GX400 ger enkel färgmatchning som gör det möjligt för användaren att skapa egna broschyrer och brevpapper. Med hjälp av de sista detaljerna kan du skapa ett snyggt innehåll.

Nätverksintegration, delning med andra enheter och möjligheten att ansluta till molntjänster som Google Drive ger dig flexibiliteten att hantera och dela dina dokument. Den inbäddade MEAP-plattformens nära integration med ett brett utbud av kraftfulla programvaror stöder och optimerar kritiska affärsprocesser.

Kontrollverktyg som gör att du kan konfigurera, hantera och uppgradera enheten, individuellt eller som en del av ett nätverk, samt övervaka, rapportera och diagnostisera för proaktivt och effektivt underhåll.

Intelligent teknik för användaridentifiering gör att du kan hantera användares åtkomst och rättigheter för att använda vissa funktioner, samt spåra användarnas aktivitet genom rapporter. Ett brett utbud av standardfunktioner och tillvalsfunktioner säkerställer högsta möjliga säkerhet för enheter, nätverk och dokument.

Överensstämmer med Energy Star och har en av de lägsta TEC-värdena i branschen, med en förbrukning på så lite som 1 W i viloläge. Apparaten har tillverkats av återvunnen och bioplast där det är möjligt.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Maria Västberg

    Hej, jag har läst den Miniöversikt över Canon imageRUNNER Advance C5255 färglaser MFP och jag undrar om denna skrivare levererar skarpa och levande färgutskrifter? Kan den hantera stora utskriftsvolymer? Är den enkel att använda? Tack på förhand för svar!

    Svara
Lägg till kommentarer