...

Minirecension av tvättmaskinen Candy EVO44 1283

MIX PowerSystem, kort tvätt 14 min.

Vitvaror för hemmet

Apparaten lämpar sig inte för installation under en topp.

Godis

Tvättmaskin med smal front Candy EVO44 1283

SPECIFIKATIONER

LASTNING: 8 kg.

Tvätt: Klass A.

PROGRAM: MIX PowerSystem 20°C/40°C/60°C, 59 min. vid 40°C , bomull + förtvätt, bomull, blandade tyger/syntetmaterial, delikatesser, manuellt, snabbt 14/30/44.

Ytterligare möjligheter: Förtvätt, Anti-stain, Easy Iron, Aqua+ extra sköljning , 24-timmars timer.

VARVTAL: V, 1200 VARV PER MINUT.

EKONOMI: klass A++ A-20% , effektförbrukning 0,9 kW/h, vattenförbrukning 55 l bomull 60°C , årlig effektförbrukning 180 kW/h; per 1 kg tvätt 0,09 kW/h, 6,9 l.

KONTROLL: elektronisk, LCD-display 5″ programkontroll, knappar för val av temperatur, centrifugeringshastighet, centrifugeringshastighet, alternativ, timer; indikering av timerinställningar, tid för att avsluta tvätten, aktiverade alternativ.

AUTOMATIK: optimering av lastning KG Detector , kontroll av skumnivå och obalans.

SÄKERHET: spillskydd på kroppen, barnsäker.

KONSTRUKTION: Mix Power System, Shiatsu-trumma, Silitech-tank, lutande kontrollpanel, 35 cm luckdiameter, 180°-öppning, ljudnivå 58 dB.

Storlekar: 600x440x850mm.

GARANTI: 1 år.

PRIS: 18 990 krona.

FUNKTIONER

En smal tvättmaskin med ett djup på bara 44 cm och en lastkapacitet på 8 kg, vilket är typiskt för en fullstor maskin.

Mix PowerSystem blandar vatten och rengöringsmedel i en separat tank, vilket ger en koncentrerad blandning. Blandningen appliceras under högt tryck direkt på plaggen och tränger djupt in i tygets fibrer. Tekniken förbättrar tvättmedlets effektivitet och sänker tvättemperaturen: vid 20 °C erhålls samma resultat som vid 40 °C, vid 40 °C – som vid 60 °C och slutligen vid 60 °C tvättas den mest envisa smutsen. Mix PowerSystem skyddar dina kläder och behåller färgen längre. Aqua-funktion för personer med känslig hud+. Maskinen utför fem sköljningar med en ökad mängd vatten när funktionen är aktiverad. Detta garanterar att tvättmedlet avlägsnas helt från plaggen och att det inte längre irriterar huden hos spädbarn eller allergiker.

FUNKTIONELLT

Mix PowerSystem-programmet är lämpligt för tvätt, särskilt för varor som inte tål höga temperaturer. Programmet kan också användas för blandade laster. Med den kan du inte bara tvätta bomull, linne och syntetmaterial, utan även vita och färgade ämnen samtidigt. Programmet har tre temperaturinställningar.

Det finns två program för bomull. En av dessa har en förinställd förtvättcykel som hjälper till att avlägsna kraftig nedsmutsning, till exempel efter en fotbollsmatch. Bekämpning av fläckar med en speciell Anti-Stain-funktion som skapar idealiska förhållanden i början av tvätten för att avlägsna smuts med hjälp av pulverenzymer.

För skötsel av lätt slitna plagg har maskinen tre korta cykler på 14, 30 och 44 minuter samt ett nytt snabbtvättprogram på 59 minuter med Mix PowerSystem.

CONTROL

Informationen på den stora displayen visas med tydliga symboler. Programvalet sker med en vridbar ratt och övriga inställningar görs med knappar.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Jonas

    Hur är tvättmaskinens prestanda och hållbarhet på lång sikt?

    Svara
    1. Joakim

      Tvättmaskinens prestanda och hållbarhet på lång sikt kan variera beroende på märke, modell och hur maskinen används och underhålls. Generellt sett är moderna tvättmaskiner utformade för att vara effektiva och pålitliga under lång tid. De har olika funktioner och program för olika typer av kläder och smutsnivåer, vilket bidrar till en god tvättresultat. För att säkerställa en bättre prestanda och hållbarhet på lång sikt är det viktigt att följa tillverkarens instruktioner för användning och underhåll, inklusive regelbunden rengöring och avkalkning. Dessutom kan investering i en tvättmaskin av högre kvalitet och energiklass bidra till bättre prestanda och längre hållbarhet.

      Svara
  2. Wilhelm Holmgren

    Hej! Jag undrar om någon har testat tvättmaskinen Candy EVO44 1283? Skulle vara intressant att höra om era erfarenheter och åsikter. Är den lätt att använda? Städar den ordentligt? Och hur är ljudnivån? Tack på förhand för era svar!

    Svara
    1. Martin

      Hej! Jag har faktiskt testat tvättmaskinen Candy EVO44 1283 och jag är mycket nöjd med den. Den är väldigt enkel att använda med tydliga inställningar och programval. Tvätten blir ordentligt ren och jag har inte haft några problem med att tvätten inte blir ren. Ljudnivån är också relativt låg jämfört med andra maskiner jag har haft tidigare. Totalt sett rekommenderar jag den här maskinen för dess användarvänlighet och effektivitet. Hoppas detta hjälper!

      Svara
Lägg till kommentarer