...

Minivisning av Braun Silk-épil 7 Skin Spa 7951

Helt förseglad kropp, vattenepilering, 2 hastigheter, effektivt peeling- och massagesystem, starkt ljus.

Braun

Ingen necessär ingår 7961 ingår .

Braun

Braun Silk 2-in-1-system för torr och våt epilering och exfoliering-é7 Skin Spa 7951

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

System för hårborttagning

: 40 oberoende placerade mikrotänger, mikroskopiskt huvud med upp till 15° lutning framåt och bakåt.

system för hudvård

Skallmunstycke med upp till 3000 vibrationer per minut.

Tillgänglig på

Nätadapter 12 V, skyddshölje, rengöringsborste, 4 tillbehör: trimmer, känsligt område, ansiktsbehandling, rakhuvud.

Modes

: 2 hastigheter.

Bakgrundsbelysning

Smartlight-funktion.

Effekt

Uppladdningsbart batteri med 1 timmes laddningstid, 40 minuters kontinuerlig drifttid.

Färg

: blek lila.

Mått

Hastighet : 125x50mm.

Vikt

: 250 g.

Garanti

: 2 år.

Ursprungsland

: Nederländerna.

MODELLBESKRIVNING

Apparaten kombinerar epilering och peeling, och att peela bort döda hudceller med Skin Spa är effektivare än att använda en skrubb. Det första steget i systemet är att rengöra huden från torra, förhårdade celler som gör att den ser tråkig ut. Det exfolierande munstycket är speciellt utformat med Sonic-teknik och erbjuder 3000 mikrovibrationer per minut 50 vibrationer per sekund för att avlägsna döda hudceller och lämna din hud slät och strålande. Huvudets yta består av tre typer av borst och två nivåer av olika längd: denna struktur gör att du kan växla mellan mildare och mer intensiva massagepulser på ett optimalt sätt. Det flytande epilationshuvudet följer dina kroppskonturer exakt och består av 40 oberoende placerade mikropincetter som tar tag i även de kortaste hårstråna upp till 0,5 mm långa . Högfrekventa massagesystem minskar smärtan vid behandlingen. Det flexibla huvudet kan lutas framåt och bakåt med upp till 15⁰, så att det kan kröka sig runt dina kroppskurvor för effektivare hårborttagning. Patenterad högbelysningsfunktion som är placerad på de minsta hårstråna som är osynliga för blotta ögat.

Pris

: 6890 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Victor

    Hej! Jag undrar om någon har provat Braun Silk-épil 7 Skin Spa 7951 och vad ni tycker om den? Är den smärtfri? Fungerar den bra på olika hudtyper? Finns det några särskilda funktioner som ni tycker är bra? Tack för hjälpen!

    Svara
    1. Philip

      Ja, jag har provat Braun Silk-épil 7 Skin Spa 7951 och jag tycker att den är fantastisk! Den är inte helt smärtfri, men smärtan är betydligt mindre än vid vaxning. Den fungerar bra på olika hudtyper och resultatet blir väldigt slätt och hårfritt. En bra funktion är att den har en exfolieringsborste som gör huden mjuk och jämn innan epilering. Dessutom kan den användas både torr och i duschen vilket är mycket praktiskt. Jag rekommenderar definitivt denna epilator! Tack för att du frågade!

      Svara
  2. Sebastian Qvist

    Hej, jag undrar om någon har provat Braun Silk-épil 7 Skin Spa 7951 och kan ge mig sin åsikt? Är den effektiv och skonsam för huden? Fungerar den bra för att ta bort oönskat hår? Jag funderar på att köpa den och skulle vara tacksam för lite feedback! Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer