...

Nikons spegellösa kamerasystem och COOLPIX P1000 med DF-M1-kollimatorsikten vann Red Dot Award: Product Design 2023

Nikon har glädjen att meddela att dess nya spegellösa kamerasystem och COOLPIX P1000 med DF-M1-kollimatorsiktet har vunnit Red Dot Award: Product Design 2023. Mer än 5 500 produkter har bedömts av en professionell jury utifrån nio kriterier, däribland innovation, funktionalitet och tillförlitlighet.

Fullständig recension och testbilder av den spegellösa kameran Nikon Z7

image_43

Nikons spegellösa Z-kamerasystem

Nytt spegellöst kamerasystem vinner pris för innovation inom optik och spegellös teknik. Systemet består av två kameror, Z 7 och Z 6, med en ny större bajonett och ett förbättrat NIKKOR Z Line S-objektiv. En FTZ-fästeadapter kompletterar satsen, vilket gör Z-kameror kompatibla med NIKKOR F-objektiv.

Kompakt digitalkamera COOLPIX P1000 och DF-M1 kollimerande kikare

COOLPIX P1000 belönas för enastående prestationer inom utveckling av optiska system. Med sin 125x optiska zoom med ett utbud av brännvidder från 24 mm till 3000 mm , den mest kraftfulla bland kompaktkamerorna, är den här modellen särskilt populär bland amatörfotografer.

image_42

DF-M1 kollimatorsiktet får ett pris i kategorin produktdesign tillsammans med P1000. Hjälper fotograferna att se genom hela P1000:s zoomområde, även på långa avstånd, och att följa dem exakt utan att behöva använda ett objektiv.

Om utmärkelsen

Red Dot Design Award, ett prestigefyllt internationellt designpris från det tyska designcentret Design Zentrum Nordrhein Westfalen. De prisbelönta produkterna kommer att visas i en specialutställning på Red Dot Design Museum i Essen, Tyskland, från och med den 8 juli 2023. till och med den 30 juni 2023

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Emil

    Grattis till Nikon för att ha vunnit Red Dot Award: Product Design 2023! Jag är nyfiken på om DF-M1-kollimatorsiktena är tillgängliga för andra kameramodeller eller om de bara är kompatibla med COOLPIX P1000? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
  2. Emelie Wiström

    Kan du förklara mer om Nikons spegellösa kamerasystem och hur den vinner Red Dot Award: Product Design 2023?

    Svara
Lägg till kommentarer