...

Ny HP OfficeJet 7510

Stockholm, 15 juni 2015. – HP meddelar att en ny HP OfficeJet 7510 MFP har lagts till i OfficeJet-familjen. Den här MFP:n är utformad för små och medelstora företag och producerar billiga utskrifter av professionell kvalitet.

Datorer och kringutrustning

Hewlett-Packard

HP OfficeJet 7510 MFP

Ny MFP med kopierings-, skanner- och faxfunktionalitet ger besparingar på förbrukningsmaterial, snabb utskriftshastighet och säkerhet. HP OfficeJet 7510 har andra viktiga fördelar:

  • Mångsidighet:

HP OfficeJet 7510 gör det möjligt för små företag och enskilda avdelningar med 1-5 personer att producera högkvalitativt internt marknadsföringsmaterial – från vykort, broschyrer och foldrar till A3-dokument. Skriv ut restaurangmenyer, affischer och reklamblad snabbt och billigt. En snabb utskriftshastighet på 15 sidor i svartvitt eller 8 sidor i färg per minut ger en mängd olika utskrifter som kräver mycket lite tid.

  • Stabil bildkvalitet

Typografisk utskriftskvalitet för svartvit text och färggrafik uppnås med separata HP originalpatroner. Bilden tvättas inte ut, kladdar inte och bleknar inte när den framhävs med en highlighter. Utskrift utan ramar på sidor upp till 33 x 48,2 cm.

  • Spara

HP:s nya MFP i stort format hjälper dig att spara tid, pengar och energi i alla projekt. OfficeJet 7510 är en prisvärd lösning för alla små och medelstora företag, och de nya HP MFP:erna kostar upp till hälften av kostnaden per sida jämfört med laserskrivare.

  • Enkel mobil utskrift

MFP:ns 6,75 cm stora pekskärm ger snabb åtkomst till en rad inbyggda program. Med HP ePrint, Apple AirPrint och trådlös direktutskrift kan användare av smarttelefoner och surfplattor skriva ut var som helst.

  • Prissättning och överkomlighet

HP OfficeJet 7510 MFP kommer att finnas tillgänglig i Sverige från och med den 1 juli 2015 till ett genomsnittligt detaljhandelspris på 10 000 krona.

HP OfficeJet-serien innehåller HP Office Value Packs, som är utformade speciellt för små och medelstora företag. Original HP-förbrukningsmaterial erbjuder utmärkt kvalitet och tillförlitlighet till ett överkomligt pris. Original HP-bläckpatroner är till skillnad från förfalskningar testade för att vara fria från konstruktionsfel och ger konsekvent de bästa resultaten.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Daniel Lundgren

    Hej! Jag är intresserad av att köpa en ny HP OfficeJet 7510 och undrar vilka funktioner den har. Kan den skriva ut i färg och skanna dokument? Finns det möjlighet att skicka fax? Är den trådlös och kan den anslutas till smartphones och surfplattor? Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer