...

Nya PocketBook-produkter pÄ IFA 2014

PÄ den internationella mÀssan för konsumentelektronik IFA 2014, som hÄlls den 5-10 september pÄ Messe Berlin Exhibition Center Berlin, Tyskland , kommer företagetPocketBook att visa en modeversion av den nya 6-tums E Ink-lÀsaren i premiumutförande och en serie nya Android-tabletter.

PocketBook

PocketBook SURFpad 4 surfplatta

GÀsterna pÄ IFA 2014 kommer för första gÄngen att fÄ se RosketWok 630 Fashion, modeversionen av den nya 6-tums E Ink-lÀsaren i premiumklassen. Modellen kommer att levereras med ett exklusivt lÀderfodral designat i samarbete med modehuset Kenzo. Den nya E Ink-lÀsaren har Pearl HD-skÀrm och en ljussensor för automatisk justering av bakgrundsbelysningen för att göra lÀsningen Ànnu bekvÀmare.

Det senaste tillskottet till PocketBook SURFpad 4-sortimentet kommer att bestÄ av tre surfplattor med olika diagonalstorlekar pÄ skÀrmen. Den minsta 7-tumsmodellen i serien heter PocketBook SURFpad 4 S, medan 7,85-tumsmodellen heter PocketBook SURFpad 4M och 9,7-tumsmodellen heter PocketBook SURFpad 4 L. Alla tre modellerna kommer att köra det senaste operativsystemet Android 4.4 har en 8-kÀrnig processor samt ett brett utbud av kommunikationsfunktioner, inklusive 3G, GPS, Bluetooth 4.0 och Wi-Fi med dubbla band. Detta förhÄllande mellan kvalitet och funktionalitet kommer att öppna nya möjligheter för spÀnnande multimediaunderhÄllning, bekvÀm surfning pÄ Internet, och ett paket med förinstallerad proprietÀr PocketBook-programvara kommer att göra det mest bekvÀma arbetet pÄ surfplattan.

Det unika med ROSKET Vooc SURFpad 4-sortimentet Àr att alla tre modellerna sÀljs till samma pris. Detta Àr ett nytt PocketBook-koncept som gör det lÀttare att vÀlja surfplatta. Den framtida Àgaren behöver bara bestÀmma skÀrmens storlek, medan det tidigare var nödvÀndigt att kompromissa mellan en lÀmplig skÀrm, funktioner och pris.

PocketBook 650, vÀrldens första E Ink-lÀsare med integrerad kamera, och PocketBook 840, en 8-tums E Ink-lÀsare med högsta skÀrmupplösning i sin klass, kommer att finnas tillgÀngliga i PocketBook-montern.

PocketBook CAD Reader-Android-enhet med 13,3-tums E Ink Mobius-skÀrm, speciellt utformad för att visa ritningar som skapats med AutoCAD frÄn Autodesk och utrustad med Wacom-digitizer, som gör det möjligt att styra med touch eller stylus.

Datorer och kringutrustning

BetygsÀtt den hÀr artikeln
( Inga betyg Ànnu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag Àr en erfaren konsult inom hushÄllsapparater. Med Ärens erfarenhet vill jag dela med mig av vÀrdefulla kunskaper och tips relaterade till hushÄllsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man vÀljer och köper.
Comments: 1
  1. Sabine MĂŒller

    Vilka nya PocketBook-produkter presenterades pÄ IFA 2014?

    Svara
LĂ€gg till kommentarer