...

Överraskningar och gåvor på Hi-Fi & High End Show 2023 URAL

Ju närmare Ural-utgivningen av Hi-Fi & High End Show 2023, desto fler goda nyheter. Alla besökare, som du kan bli genom att registrera dig på webbplatsen ural.Rifishow kan vinna fina priser från ledande ljudmärken.

r1_mk3_walnut_studio_01

Dragningen äger rum på andra dagen av Hi-Fi & High End Show, den 22 september, kl. 15.00 på Moskovskaya Gorka Hotel våning 1, konferensrum 3A . För att delta i hifishowen kan du hämta din priskupong vid registreringsdisken antingen den 21 eller 22 september och ta med den till hifishowen när dragningen äger rum. Bland de priser som utställarna delar ut finns Yamaha WXA-50 compact network preamplifier, Yamaha YAS-108 Black soundbar, KEF M500 hörlurar från Petrik Audio, kompaktradio Ruark R1MK3 i valnöt från Alef Hi-Fi.

Den kompakta Ruark R1MK3 valnötsfärgade radion med Bluetooth, inbyggd klass A-B-förstärkare, 9 W effekt, USB-laddningsport, OLED-display, minne för 10 FM-stationer, väckarklocka och med en vikt på bara 1,8 kg är en enkel och perfekt enhet för köket eller kontoret som kombinerar alla viktiga funktioner. Med detta sagt är R1 en av de bästa radiomottagarna som finns tillgängliga tack vare Ruark Audios årtionden av erfarenhet av klassisk högtalarkonstruktion. R1 har redan från början utformats som en Hi-Fi högtalare och av material som valts ut just för dess akustiska egenskaper. Och de specialkonstruerade fullrange-drivrutorna ger överlägsen dynamik och naturlig frekvensrespons över hela frekvensområdet.

yamaha-wxa-50-3

Yamaha WXA-50 kompakta nätverksförförstärkare är en enkel och flexibel enhet för fri musikuppspelning, ett nytt koncept apparatur. Med MusicCast-mobilapparna för smartphones kan du strömma musik från kompatibla källor – inklusive mobila enheter, din dator eller internetradio – till ditt ljudsystem, förutsatt att ditt system innehåller MusicCast-komponenter. All musik spelas med hög ljudkvalitet. Omfattande funktionalitet gör att du kan anpassa uppspelningen till alla krav. Enheten har en kraftfull 2.1-kanals ljud, kompatibel med alla ljudkällor eller musiktjänster, inklusive streamingtjänster, och genom att trycka på en knapp startar apparaten och börjar spela upp musik.

yas108

Yamaha YAS-108 Black Surround Soundbar med inbyggda subwoofers – en enhet som är enkel att ansluta och använda och som ger uppslukande virtuellt 3D-surroundljud med stöd för DTS® Virtual:X™, två inbyggda subwoofers ger kraftfull bas och Clear Voice lyfter fram filmdialoger för att göra dem mer begripliga. Bluetooth®-stöd innebär att du kan strömma din favoritmusik trådlöst från dina mobila prylar och enheter från Amazon Alexa-familjen.

m500

KEF M500-hörlurar – lätta, hållbara och bekväma. Upplev klarheten och detaljrikedomen i levande musik av alla slag, med all dess livfullhet och volym. KEF:s finjusterade 40 mm neodymdrivrutiner med brett band ger balanserat högupplöst ljud i frekvensområdet från 20 Hz till 20 kHz. Den kopparklädda röstspolen i aluminium CCAW förbättrar högfrekvensresponsen och ger bättre detaljer. Tillsammans med de andningsbara öronkuddarna i minnesskum och huvudbandet som anpassar sig efter örats och huvudets form ger M500 absolut komfort för mycket långa lyssningstimmar. KEF M500 är kompatibel med de flesta smartphones och andra mobila enheter.

Andra goda nyheter: På mässans första dag klockan 13.30 kommer Oleg Lugin, utvecklingschef för distributionsföretaget MMS-Cinema, att hålla ett intressant föredrag om de hetaste lösningarna och produkterna på heminstallationsmarknaden och ge en sammanfattning av den amerikanska CEDIA Expo 2023.

Den legendariska Aalt Jouk van den Hul, grundare och evig ordförande för det namngivna företaget VAN DEN HUL, som bland annat specialiserar sig på att producera kablar av högsta kvalitet, bekräftade också sitt framträdande på mässan. Mötet börjar den 21 september kl. 15:00. I denna masterclass kommer fysikern, experten och skaparen av flera unika tekniker att tala om de senaste tekniska framstegen, dela med sig av några produktionshemligheter och presentera sin syn på framtiden för Hi-Fi-industrin. Dessutom kommer professor att presentera de nyaste Van den Hul kolfiberkablarna och presentera nyckelmodellerna i varumärkets sortiment.

Under den andra dagen är tre föreläsningar värda att lyssna på: om vinyl av Mikhail Borzenkov, om moderna format av surroundljud och populära streamingtjänster av Pult.

Fullständigt program:

21 september, Moskovskaya Gorka Hotel, våning 1, konferenssal 3A

11:00 – 13:00 Slutet möte med distributörer och regionala återförsäljare av hi-fi- och high end-utrustning i Stockholm

13:30 – 14:30 Översiktspresentation av Oleg Lyugin utvecklingsdirektör, MMS-Cinema : ”I fotspåren av CEDIA 2023: det hetaste på heminstallationsmarknaden”

15:00 – 17:00 Aalt Jouk van den Hul, grundare och ordförande för VAN DEN HUL, kommer att hålla ett föredrag

22 september, Moskovskaya Gorka Hotel, våning 1, konferenssal 3A

11:00 – 12:30 Föreläsning: WINIL av Michail Borzenkov

12:30 – 14:30 Masterclasses från PULT: Moderna surroundljudformat och streamingtjänster

15:00 – 15:30 Dragning av priser

Intressant?

Glöm inte att förregistrera dig på webbplatsen HI-FI & HIGH END SHOW URAL

Följ med oss på sociala medier och var först med att få reda på nyheter och kampanjer Facebook , VK, Instagram och YouTube.

#hifishow #hifishowURA

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Daniel

    Vad förväntar du dig att se för överraskningar och gåvor på Hi-Fi & High End Show 2023 URAL?

    Svara
  2. Tobias

    Hej! Jag undrar om du kan berätta mer om vilka överraskningar och gåvor som finns att vänta på Hi-Fi & High End Show 2023 URAL? Är det något speciellt att se fram emot? Tack!

    Svara
  3. Isac Holmgren

    Jag undrar vilka typer av överraskningar och gåvor kan man förvänta sig att få på Hi-Fi & High End Show 2023 URAL? Är det några speciella produkter eller erbjudanden som kommer att finnas tillgängliga? Ser verkligen fram emot att delta och hoppas på att det blir en minnesvärd upplevelse!

    Svara
Lägg till kommentarer