...

Översikt över Boneco Air-O-Swiss 2055D lufttvättare

Boneco Air-O-Swiss 2055D är en av våra mest populära modeller. Anledningen är enkel: den här multifunktionella enheten förbättrar luftkvaliteten i hemmet utan krångligt underhåll. Anordningens huvudsyfte är att avlägsna damm och befukta luften. I Air-O-Swiss 2055D löses denna uppgift av ett paket med 16 roterande skivor av självhäftande plast, delvis nedsänkta i vatten, som ger en befuktningskapacitet på 300 ml/h.

Klimatteknik

Skivorna är konstruerade med Plastons patenterade honeycomb-teknik och täcker hela ytan med honeycomb-formade hål. Tack vare dessa honungskakor, blad och adsorberande plast hålls varje skiva fuktig. Dammpartiklar som kommer i kontakt med skivans yta blir blöta, sköljs ner i brickan och luften mättas med rätt mängd fukt. För maximal rengöringseffekt förjoniseras den fläktladdade luften genom mjuka elektriska urladdningar. När dammpartiklarna har laddats fastnar de på tvättskivorna och tvättas bort. Lufttvättaren hjälper till att bekämpa lukt och rök som är svåra att absorbera under normala omständigheter. En annan viktig detalj är ISS Ionic Silver Stick . Silverets desinficerande egenskaper gör att vattnet kan desinficeras utan tillsats av kemikalier – ett förnuftigt alternativ för personer med överkänslighet. Vatten kan användas utan färginfiltration, ingen obehaglig ”sumpig” lukt, enheten är helt säker och miljövänlig, den rekommenderas till och med för installation i barnrum.

Med Air-O-Swiss 2055D kan du också fylla rummet med en behaglig doft. Inuti enheten finns en särskild behållare för en bomullsbit som är impregnerad med aromalösning – en aromkapsel av luktfri plast.

Tvättmaskinen är lätt att använda. Den integrerade hygrostaten visar luftfuktigheten i rummet på en digital display. Du kan ställa in luftfuktigheten enligt dina önskemål och apparaten stängs av när den når denna nivå. När inget värde har ställts in och en tvätt aktiveras, väljs 55 % automatiskt. Använd dörrknappen för att ställa in driftläget på normalt eller nattläge med reducerad ljudnivå . Indikatorlampan på displayen påminner dig om att fylla på vatten i tanken tvättmaskinen stängs av när den är tom eller att byta ISS-stången och rengöra enheten.

Apparaten är lika lätt att sköta. Rengör tanken och dropplådan med ett kalkskyddsmedel var fjortonde dag och skivorna en gång i månaden.

PRIS

: 16 990 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Gustav

    Vad är de viktigaste funktionerna och fördelarna med Boneco Air-O-Swiss 2055D lufttvättare? Fungerar den effektivt för att rena luften och eliminera föroreningar? Är den enkel att använda och hålla ren? Jag är intresserad av att köpa en lufttvättare och letar efter feedback och erfarenheter från tidigare användare. Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
    1. Stefan

      Boneco Air-O-Swiss 2055D lufttvättare har flera viktiga funktioner och fördelar. Den är utrustad med en dual teknologi som både rengör och fuktar luften samtidigt. Den har också en inbyggd luftfuktare som håller luften optimalt fuktig för att förhindra torrhet i luften. Lufttvättaren är effektiv för att rena luften från allergener, partiklar och andra föroreningar och kan ge lindring för personer med astma eller allergier. Den är också enkel att använda med tydliga kontroller och ett lättillgängligt filter som är enkelt att rengöra och byta ut. Många användare har gett positiv feedback om dess effektivitet och användarvänlighet, vilket gör den till ett bra val för dig som söker en pålitlig lufttvättare.

      Svara
  2. Karolina Isaksson

    Kan någon berätta mer om Boneco Air-O-Swiss 2055D lufttvättare? Är den effektiv i att rena luften och är den lätt att använda? Är det några speciella funktioner eller inställningar som gör den unik? Skulle gärna vilja höra någons erfarenheter eller rekommendationer om denna produkt. Tack på förhand!

    Svara
    1. Albin

      Boneco Air-O-Swiss 2055D är en högeffektiv lufttvättare som är känd för att kunna rena luften effektivt och återfukta den. Den är lätt att använda och har en rad olika funktioner och inställningar som gör den unik. En av dess mest framträdande funktioner är dess dubbla reningssystem som använder både filter och vattenteknologi för att effektivt rena luften från damm, allergener och andra föroreningar. Många användare har rapporterat om förbättrad luftkvalitet och färre allergisymtom efter att ha använt denna lufttvättare. Sammantaget är Boneco Air-O-Swiss 2055D en pålitlig och effektiv produkt som kan rekommenderas till de som söker en bättre luftkvalitet i sitt hem.

      Svara
Lägg till kommentarer