...

Översikt över Electronicsdeluxe 595204 induktionshäll.00evi

Det moderna köket blir allt mer dynamiskt. Induktion möter idén om snabb och samtidigt ekonomisk matlagning. Jämfört med element HiLight har induktion en högre effektivitet och når önskad temperatur mycket snabbare. Och när du ändrar inställningarna, särskilt när du sänker effekten, reagerar spisarna omedelbart.

Electronicsdeluxe induktionshäll 595204.00evi

Induktionshäll

Funktioner

GARANTI: 3 år.

KOMPLETT PRIS: 15 000 krona.+13 000 krona.

Hällar: Främre vänster 210 mm, 1,5 kW 2,0 kW Booster , yttersta vänster 145 mm, 1,2 kW 1,6 kW Booster , främre höger 145 mm, 1,2 kW 1,6 kW Booster , yttersta höger 210 mm, 1,5 kW 2,0 kW Booster .

KONTROLL: Beröringskänsligt effektval med indikatorer, timer för 99 minuter; Booster-funktion, grytdetekteringsfunktion.

CONDITION: 90 % effektivitet, 6,0 kW, 60 % energibesparing jämfört med gjutjärnsbrännare.

SÄKERHET: Indikator för restvärme, säkerhetsbrytare, kontrolllås.

FÄRG: svart.

STORLEK: 590x520x60 mm, fördjupning för montering 560x490x150 mm.

FUNKTIONER

Panelen erbjuder ett maximalt antal funktioner som styr varje värmezon jämnt. Den mest bekväma av dem Booster, den gör det möjligt att öka effekten av värmezonen för viss verksamhet: uppvärmning av olja för fritering, stekning vid hög temperatur, men mest av allt är den avsedd för att snabbt koka upp vatten, mjölk, buljong. Denna acceleration möjliggörs genom att man ”lånar” kraft från det angränsande elementet. Funktionen är tillgänglig för alla matlagningszoner i apparaten.

Ett annat plus är att det finns en timer för varje zon. Du kan använda den för att programmera tillagningstiderna, följt av en automatisk avstängning. En timerfunktion ger hemmafrun större flexibilitet och gör det möjligt för henne att bestämma tiden som hon vill.

Panelen är utrustad med en funktion för identifiering av plåtar. Om användaren har placerat ”fel” kokkärl i zonen startar inte spisen och motsvarande indikator på panelen lyser.

Eftersom kokplattan endast värms upp av heta kokkärl, fastnar inte mat som läcker ut. Därför är kokplattan alltid ren och lätt att torka av med en trasa.

Automatisk avstängning. Om kokkärlet tas bort från kokplattan stängs kokzonen av automatiskt efter några sekunder. Om vi inte ställer in värmeintensiteten under en längre tid, stängs matlagningszonen också av automatiskt.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Anton Dahlberg

    Hej! Jag undrar om någon kan ge en översikt över Electronicsdeluxe 595204 induktionshäll. Är det en bra produkt med bra funktioner? Vilka egenskaper och specifikationer har den? Jag vill gärna ha mer information och veta om den är värd att investera i. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer