...

Översikt över Electronicsdeluxe 606004 glaskeramisk kokplatta.03jes

Det optimala utbudet av funktioner.

Elektronikdeluxe

Brännare med förlängning av matlagningszonen ingår inte.

Electronicsdeluxe 606004.03 es glaskeramikh

Keramisk kokplatta

TEKNISKA UPPGIFTER

Spishäll: 4 matlagningszoner med h 0g ljusstyrka. Främre vänster 200 mm, 1,7 kW, yttersta vänster 165 mm, 1,2 kW, främre höger 165 mm, 1,2 kW, yttersta höger 200 mm, 1,7 kW.

Ugn: 58 liter kapacitet, Maxtemperatur 250, 3 drivlr: 2,2 kW topp-och bottenv, 1,5 kW grill, grill + spett; belysning.

Kontroll: mekanisk, kontroll av BR 4nnarens effekt med indikator, ugnskontroll med indikator, termostatkontroll, timerkontroll.

Mottag: 6,3 kW.

ENERGIEFFEKTIVITETSKLASS: A.

Vårdande: traditionell, sl DVT emaljerad, avtagbar d.

SÄKERHET: överhettningsskydd, 2 glasrutor jag dörren.

Tillbeh: galler, bricka, rotisserie.

F 0RG: vit.

Storlekar: 600x600x850mm.

Vikt: 45 kg.

GARANTI: 3 kr.

MODELLBESKRIVNING

Ny modell med en glaskeramisk Neoceram-häll, som är hållbar, värmebeständig och kan leda värme huvudsakligen vertikalt så att den bara värms upp ovanför brännaren . P 0 kokplattan finländare Hi-Light-br 0nnare-v 0nmelister som snabbt 7 SEK under uppn femn den nominella effekten, men som inte svalnar lika snabbt. Därför har spishällen förutom driftindikatorerna även sv indikator för restvärme. De hjälper dig att bedöma hur kalla värmezonerna är och använda värmen för att hålla maten varmt eller för att värma upp den.

H-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B. Ugnens tillbehör till TV-apparater. Värmeelementen slås på samtidigt som jag läget i trafiken ”naturlig konvektion”. L-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p-p. Grillenbillikkkkkkkkkkk. Elementet sl ggr p ggr n ggr du friterar p ggr ett galler eller en platta. När du tillagar stora kött – eller fjäderfäbitar är grill – och rotisserilägena idealiska. Rotisseriet 0r upph 0ngt i mitten av ugnen och anslutet till motorn. Motorn roterar maten jämnt för att säkerställa sv jämn brynning på alla sidor.

KONTROLL

En vridbar ratt för att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v För att v för att v för att v för att v för att v för att. För att tilldela matlagningsmaskinen uppgiften måste du välja antingen ett bakningsläge eller ett lämpligt grillläge, vilket du gör med hjälp av den högra ratten. Det är viktigt att veta att det inte finns något att göra i mitten av panelen och att det inte finns något att göra i arbetet, termostatregulatorn finländarna i mitten av panelen. Temperaturomr 100 till 250 till 250. Temperaturen hålls på den valda nivån med hjälp av termostaten, vilket säkerställer sv hög kvalitet jag matlagningen och respekterar recepten. Grillen kan endast sl ggr p ggr vid full effekt. Två indikatorer bredvid termostatkontrollen används för att informera hemmafrun om att slå på ugnen och om termostatens status: indikatorlampan tänds när temperaturen uppnås och släcks när temperaturen når önskat värde. Det finländarna ytterligare ett reglage p 0 panelen-timern. Den hjälper dig att hålla reda på den nödvändiga tillagningstiden mellan 5 och 60 minuter. N BKR den inst BKR BKR har g BKR ut ljuder en sommar.

DESIGN

Kontrollpanelens kontroller. D 0rrarna till ugnen och tillagningskammaren 4R helt med inv 0ndigt f 0rgat glas. Handtaget P. D. har en ”flytande” form.

16 500 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Jesper

    Kan du ge mig en kort översikt över funktionerna och specifikationerna för Electronicsdeluxe 606004 glaskeramisk kokplatta? är den enkel att använda och hur är prestandan? Tack!

    Svara
  2. Caroline Vikström

    Kan någon ge mer information om Översikt över Electronicsdeluxe 606004 glaskeramisk kokplatta? Är det en pålitlig och effektiv produkt att använda i köket? Vilka funktioner och inställningar har den? Jag skulle gärna vilja veta mer innan jag bestämmer mig för att köpa den. Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
Lägg till kommentarer