...

Philips 6800 Series Ultra HD TV-apparater från 2014 finns nu till salu

Stockholm, 27 augusti 2014.- TP Vision, tillverkare av Philips TV-apparater, har tillkännagivit lanseringen av den nya 6800-serien av TV-apparater med måtten 101 cm 40” och 127 cm 50” . Otroligt realistiska Ultra HD-bilder med smidig rörelseöverföring som fängslar de mest kräsna filmfantasterna. Philips 6800 Series design perfektioneras av den smala kroppen och den eleganta ultratunna ramen. TV-apparaterna i 6800-serien från 2014 års sortiment finns redan tillgängliga i butiker och onlinebutiker.

TV-apparater

Philips

Philips 40PUS6809 Series 6800

Otrolig bildkvalitet och naturlig snabb handling

Philips TV-apparater i 6800-serien är utrustade med allt du behöver för att få en perfekt klar och levande bild med jämna rörelser. Digital Natural Motion-teknik och PMR Ultra Perfect Motion Rate Ultra 400 Hz ger fantastisk skärpa och jämnhet i dynamiska scener. TV-apparaterna har också Micro Dimming Pro-teknik som, för maximal kontrast, ändrar intensiteten på LED-bakgrundsbelysningen beroende på rummets ljusförhållanden.

4K Ultra HD-upplösning och en mängd förbättrade visningsmöjligheter

Dessa TV-apparater är utrustade med Pixel Plus Ultra HD och ger en fantastisk 4K Ultra HD-upplevelse. Ultra Resolution-tekniken gör att du kan titta på allt innehåll i UHD-upplösning, vilket ger skarpa och detaljerade bilder med naturlig färgåtergivning, hög kontrast och stort djup i svart och vitt.

Tillgång till en stor värld av appar onlineSmartTV

Philips 6800-modellerna ger tillgång till alla Philips Smart TV-tjänster, inklusive video-on-demand och online-tillämpningar för att följa med på skärmen. Med Cloud TV-tjänsten kan användarna välja och strömma hundratals internetkanaler från hela världen, medan Cloud Explorer-appen gör det enkelt att dela personliga foton och videor.

Mångsidig delning av innehåll

TV-apparater i Philips 6800-serien har stöd för ett brett utbud av portar och gränssnitt. Philips PFL4508- och PFL5008-serierna är också utformade för att möjliggöra trådlös streaming av innehåll från TV:n till mobila enheter och vice versa, med hjälp av Philips MyRemote-appen eller Wi-Fi-tekniken Miracast, Möjliggöra synkronisering av TV med smartphones och surfplattor. MultiRoom i sin tur gör det möjligt att överföra bilder från en Philips Smart TV till en annan inom samma nätverk.

Rekommenderade försäljningspriser för modeller som börjar säljas:

Philips 40PUS6809: 39 990 krona,

Philips 50PUS6809: 60 990 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Sebastian

    Jag undrar om det finns några Philips 6800-seriens Ultra HD TV-apparater från 2014 till salu? Är de fortfarande i gott skick och kommer de med alla originaltillbehör? Priset spelar också en roll, kan ni ge någon information om det? Tack på förhand för era svar!

    Svara
  2. Emil

    Jag undrar om dessa Philips 6800-serie Ultra HD TV-apparater från 2014 fortfarande är tillgängliga för köp? Är det värt att investera i en så pass gammal modell eller bör man titta på nyare alternativ? Tack på förhand för svaret!

    Svara
  3. Peter Fransson

    Hej! Jag undrar om Philips 6800-serien Ultra HD-TV-apparater från 2014 fortfarande är tillgänglig för försäljning? Jag är intresserad av att köpa en och skulle vilja veta om de fortfarande säljs. Tack på förhand för ditt svar!

    Svara
Lägg till kommentarer