...

Recension av induktionshäll De Dietrich DTI 1199 GE

Innovativt styrsystem med nya funktioner, flexibel användning av apparatens yta.

Elektriska paneler

Det är bäst att matcha apparatens färg med den givna instrumentbrädan.

Induktionshäll De Dietrich DTI 1199 GE/De_Dietrich_DTI_1199_GE

De Dietrich DTI 1199 GE induktionshäll

TEKNISKA UPPGIFTER

INDUKTIONSZONER: 2 zoner på 400×230 mm, 3,6 kW; 16 effektnivåer.

BETJÄNNING: Pekstyrning, ström- och funktionsknappar, timerknappar med indikatorer.

FUNKTIONER: Booster, startkontroll, förfluten tid, omkopplare, timer 99 min.

ANSLUTNING: 7,2 kW.

SÄKERHET: Indikator för restvärme, barnlås, överhettningsskydd, automatisk avstängning, avstängning vid spill av vätska på kontrollpanelen.

STORLEK: 900x440x68 mm, fördjupning 900x410x64 mm.

GARANTI: 1 år.

MODELLBESKRIVNING

En premiummodell. Har inte de vanliga matlagningszonerna, utan två Continuum-zoner. Continuum är en modulär yta som kan fungera som två oberoende eller som en stor zon. Fyra oberoende zoner eller två stora zoner på 40×23 cm kan programmeras på hällen. Hällen har intressanta och användbara funktioner. Funktionen ”Start Control” är avsedd för gryta, dvs. långsam och långvarig tillagning. Användarna kan programmera hur länge processen ska pågå. Med funktionen ”Elapsed-time” ”Elapsed-Time” kan du på displayen se den tid som förflutit sedan den senaste inställningen av strömmen. Användbar för att hålla ett öga på matlagningsprocessen och för när hemmafrun glömmer att ställa in timern.

Lagringsfunktionen ”Switch” håller reda på de inställningar som användaren har valt för en specifik kokkärl. När du flyttar den under tillagningen följer inställningarna med.

Pris: 149 950 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Fredric Larsson

    Hur är dina erfarenheter av induktionshällen De Dietrich DTI 1199 GE? Är den enkel att använda och rengöra? Hur fungerar den jämfört med andra konkurrerande märken? Är funktionerna och inställningarna användarvänliga? Skulle du rekommendera denna induktionshäll till andra? Tack på förhand för dina insikter och åsikter!

    Svara
Lägg till kommentarer