...

Recension av kylskåp Atlant ÌÕÌ 1844

New wave kyl- och frysskåp med elektronisk styrning, tidsvisning och energisparfunktion.

Kylskåp Atlant ÌÕÌ 1844

Specifikationer

Mått: 195x60x64 cm.

VIKTIGT: 84 kg.

VOLYM: totalt 367 l/nyttigt 342 l; kylskåp 252 l/246 l; frys 115 l/96 l.

KLIMATISK KLASS: SN, N, ST från +10°C till +38°C .

PRIS: 19 790 krona.

Beskrivning

Temperaturen i varje fack kan ställas in separat på kontrollpanelen. Färgindikatorer som visar när facken är påslagna eller avstängda och som visar kylskåpets driftslägen, vald temperatur eller aktuell tid. Dessutom kan displayerna ge alfanumeriska uppgifter om kylskåpets diagnostiska funktion.

Ett ljudlarm ljuder om dörren till apparaten är öppen i mer än 60 sekunder.

2 kompressorer ger oberoende drift av varje avdelning. Du kan till och med stänga av frys- eller kylskåpet innan du lämnar hemmet. Dessutom kommer den andra kammaren att fungera i det läge som du väljer, om det uppstår en störning.

Designlösningen för kylskåpsdörrens form i form av motvågor innebär att dörren endast kan öppnas till vänster.

Temperaturen i frysfacket kan nå upp till -24 °C. Denna ”kyla” fryser maten och bevarar alla vitaminer och näringsämnen. -18 °C för förvaring av frysta livsmedel. Hög frysförmåga upp till 15 kg mat kan frysas samtidigt. Säker lagringstemperatur i upp till 18 timmar när strömmen är avstängd.

Kylrummet avfrostas automatiskt enligt ”gråtyp”. Den har 4 hyllor av härdat glas med plastinredning, inklusive en hopfällbar hylla. Tre av dem kan justeras i höjdled. Upp till fem dryckesflaskor kan förvaras horisontellt på en speciell flaskhylla. Dessutom finns det en hylla på dörren för förvaring. Dessutom finns det fyra små hyllor för ägg, mjölkprodukter och andra småsaker samt två behållare med lock för luktande produkter.

Kylskåpet har energieffektivitetsklass A. Årlig energiförbrukning på endast 375,9 kWh.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Molly Åkesson

    Jag undrar om någon har provat kylskåpet Atlant ÌÕÌ 1844 och kan dela sina erfarenheter? Är det pålitligt och håller temperaturen jämn? Hur är dess strömfförbrukning och ljudnivå? Uppskattar någon annan funktioner eller har några nackdelar? Tack på förhand för alla svar och åsikter!

    Svara
Lägg till kommentarer