...

Samsung har presenterat en ny serie Samsung H8000 TV-apparater

Stockholm, 15 april 2014 – Samsung Electronics har presenterat en ny serie Full HD TV-apparater med böjd skärm i H8000-serien i Sverige. Utmärkt bildkvalitet, möjlighet att titta på flera program samtidigt och Smart TV-teknik är bara några av fördelarna med Samsungs nya UHD-tv-serie.

TV-apparater

TV-apparaterna i H8000-serien har en ovanligt böjd form som gör det möjligt att uppnå en effekt av total fördjupning i bilden, som betraktaren uppfattar nästan som verklighet.

Med böjda skärmar använder Samsung det nya systemet Auto Depth Enhancer, som dramatiskt ökar kontrasten och detaljrikedomen i bilden.

Dessutom är Samsung H8000 utrustad med rekommendationstjänsterna ”On Air”, ”Movies and TV series”, där TV-apparaten kommer ihåg tittarens preferenser och kan rekommendera filmer och program enligt tittarens intressen.

Och med Soccer Mode, som är speciellt utvecklat för sportfantaster, kan du spela in och se de mest spännande ögonblicken från matchen igen.

Samsung

Samsungs H8000-serie är en av årets mest efterlängtade nya produkter, eftersom den kommer att ersätta den nuvarande F8000, som har varit en stor framgång bland användarna. De viktigaste förbättringarna är ett nytt läge för multitaskingskärm och en uppgradering av intelligensen.

Med ”Multitasking-skärmen” kan användaren dela skärmen vertikalt i två delar. Nu kan åskådaren vänta på avspark för sitt favoritlag och samtidigt titta på de senaste nyheterna eller använda webbläsaren. Och den förbättrade fyrkärniga processorn kommer att halvera laddningen av webbsidor.

TV-apparater

2014 introducerades Samsungs Smart TV:er med avsevärt förbättrade röst- och geststyrningssystem. När Smart TV-kameran är ansluten kan användarna bara använda fingertopparna för att byta TV-kanal och justera volymen.

Dessutom kan TV-apparaterna nu känna igen naturligt ryskt tal. H8000 kan uppgraderas med ett Evolution Kit i framtiden.

Samsung H8000 TV-serien finns i storlekarna 48″, 55″ och 65″. Pris: från 79 990 till 159 990. Lansering: april 2014.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Lucas

    Hej! En ny serie Samsung H8000 TV-apparater har precis presenterats av Samsung. Är dessa TV-apparater tillgängliga på marknaden? Finns det några speciella funktioner som skiljer dem från föregående modeller? Skulle gärna veta mer om dessa TV-apparater. Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
  2. Hedda Andersson

    Vad är de främsta förbättringarna och funktionerna i den nya Samsung H8000-serien jämfört med deras tidigare modeller?

    Svara
Lägg till kommentarer