...

Smeg vinnare av iF Design Award 2015

I över 60 år har iF Design Award varit erkänt över hela världen för att sätta standarder inom olika områden av design: industriell design, kommunikation och förpackningar. Logotypen iF Design symboliserar erkännandet av ett exceptionellt arbete av internationellt erkända experter. Smeg är glada att kunna meddela att företaget i år har tilldelats brödrosten och den planetära mixern från varumärkets kollektion ”50s Style”.

Blandare

Bearbetning av produkter

Blandare

Smeg

Smegs brödrost och planetblandare är vinnare i den internationella designtävlingen iF Design Award.

De produkter som Smeg har designat i samarbete med Matteo Bacicalupo och Raffaella Mangiarotti, designers från deepdesign studio, slog ut ett stort antal konkurrenter. En prestigefylld internationell jury utvärderade nästan 5 000 bidrag från 53 länder enligt strikta kriterier för att välja ut de bästa bidragen och ge dem den internationellt erkända kvalitetsstämpeln.

Alla vinnande bidrag kommer att laddas upp till en iF Design-mobilapp som fungerar både som en spegel för den samtida designens utveckling och som en inspirationskälla för nya mästerverk. Smegs brödrost och planetblandare kommer också att finnas tillgängliga i appen – lagom till iF Design Award-ceremonin på BMW World i München den 27 februari 2015. Där kommer apparater från Smegs retrokollektion att visas upp på en av de tre iF Design-mässorna i Hamburg.

Det permanenta iF Design-utställningsrummet ligger i hjärtat av Hamburgs Hafenstie, ett måste för alla som är intresserade av design och arkitektur. Utställningen är belägen på Hongkongstrasse 6, 20457, Hamburg, Tyskland.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Martin

    Vilka specifika produkter från Smeg vann iF Design Award 2015?

    Svara
  2. Anna Qvist

    Vad gjorde Smeg för att vinna iF Design Award 2015?

    Svara
Lägg till kommentarer